Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 12.06.2018. Începe sezonul de iarbă în tenis

Pontul Zilei 12.06.2018. Începe sezonul de iarbă în tenis

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 12.06.2018. Fanii tenisului au terminat cu Roland Garros duminică, iar acum încep pregătirile pentru Wimbledon cu turneele micuţe de iarbă.

Pontul Zilei 12.06.2018

Iarba este suprafaţa preferată a belgiencei Wickmayer, aşa că acum începe adevăratul sezon pentru ea, chiar dacă este luna iunie. A mai jucat deja trei partide pe această suprafaţă săptămâna trecută, aşa că deja are meciuri în picioare şi probabil va face o figură foarte frumoasă la acest turneu. Este pe locul 98 în clasamentul WTA în acest moment, aşa că orice victorie este foarte importantă pentru a nu ieşi din top 100.

De partea cealaltă, Boulter este o tânără jucătoare din Marea Britanie, care în acest moment se situează pe locul 156 în clasamentul WTA. Nu este foarte cunoscută momentan în circuit, aşa că în mod normal nu are nicio şansă împotriva mult mai experimentatei Wickmayer. Având în vedere că n-a jucat foarte multe meciuri la profesionişti, Boulter nu are nicio partidă directă cu adversara ei de astăzi.

Pontul Zilei 12.06.2018

Bookmakerii au fost foarte generoşi când au făcut cotele pentru acest meci şi au oferit aproape 1.5 pentru victoria lui Wickmayer. Având însă în vedere diferenţa de valoare dintre cele două, ne hazardăm să recomandăm un pronostic mai curajos, care vă poate dubla banii. Este vorba despre o victorie la handicap a lui Wickmayer, care are cota 1.95 pentru un succes la cel puţin patru gameuri distanţă.

Pronostic: Wickmayer -3,5 gameuri @ 1.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare