Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 13.03.2018. Aflăm ultima semifinalistă din Cupa României

Pontul Zilei 13.03.2018. Aflăm ultima semifinalistă din Cupa României

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 13.03.2018. Într-o seară în care toată atenţia este îndreptată spre Liga Campionilor, în România se joacă ultimul meci din sferturile de finală ale Cupei României.

Pontul Zilei 13.03.2018

FC Botoşani este în play-out şi a început destul de modest, reuşind doar un egal, 0-0, cu Juventus Bucureşti. Meciul a fost dominat de moldoveni, care au avut foarte multe ocazii în a doua repriză, însă până la urmă gruparea din Bucureşti a reuşit să scoată un punct nesperat. Acum, FC Botoşani are şansa să se califice în semifinalele Cupei României, aşa că va forţa o victorie şi va introduce pe teren cea mai bună echipă, fiind cel mai important meci al sfârşitului de sezon.

Cote mari şi streaming live la mii de meciuri găseşti pe platforma betano.com

De partea cealaltă, CSMS Iaşi a început cu stângul aventura din play-off, fiind învinsă de CFR Cluj după un meci cu scandal, în care golul victoriei a venit în prelungiri. Moldovenii nu au jucat rău, însă norocul nu a fost de partea lor şi la final au fost nevoiţi să se vadă învinşi. Având în vedere că cele trei formaţii din vârful clasamentului, CFR Cluj, FCSB şi CS U Craiova au puncte multe avans, singura şansă pentru Poli Iaşi să ajungă în preliminariile Europa League este câştigarea Cupei.

Pontul Zilei 13.03.2018

FC Botoşani şi CSMS Iaşi s-au întâlnit în acest campionat de două ori, în sezonul regulat, iar ieşenii au reuşit să obţină în aceste partide patru puncte. În tur, la Botoşani, au scos un egal, 3-3, la finalul unuia dintre cele mai spectaculoase partide ale sezonului, iar în retur, pe teren propriu, s-au impus la limită, scor 1-0. Ne aşteptăm şi acum la un meci foarte echilibrat, în special pentru că are o miză foarte mare, aşa că recomandăm să pariaţi pe un număr mic de goluri.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.57

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare