Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 13.04.2018. Nemţii ne aduc profit

Pontul Zilei 13.04.2018. Nemţii ne aduc profit

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 13.04.2018. Unul dintre meciurile care ne-a atras atenţia înainte de weekend este cel dintre Wolfsburg şi Augsburg, din Bundesliga, unde miză există doar pentru gazde.

Pontul Zilei 13.04.2018

Wolfsburg are un final de sezon periculos, fiind foarte aproape de zona retrogradării. Mai exact, este la două puncte peste linie, fiind prima formaţie clasată pe o poziţie care asigură prezenţa în Bundesliga şi sezonul viitor. În ultimele meciuri a reuşit să mai strângă puncte şi să îşi mai revină, având un egal şi o victorie în ultimele două jocuri din Bundesliga. Mai mult, are două puncte peste Mainz, echipa clasată pe un loc retrogradabil, iar un rezultat pozitiv în acest meci, alături de un rezultat negativ pentru Mainz, ar mai linişti puţin apele la echipă. Meciuri live din toate campionatele sunt pe betano.com 

De partea cealaltă, Augsburg este pe locul 11, la mijlocul clasamentului, departe şi de cupele europene, dar mai ales de retrogradare. Stă liniştită pe acest final de sezon, având nevoie de aproximativ 6 puncte în ultimele şapte jocuri pentru a nu avea nicio emotie. Cum pe teren propriu este foarte greu de învins, ne aşteptăm să nu vedem prea multă dăruinţă în jocurile din deplasare.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Pontul Zilei 13.04.2018

În tur, pe teren propriu, Augsburg s-a impus cu 2-1 în meciul direct cu Wolfsburg, însă acum situaţia este total diferită. În special din cauza poziţiei foarte proaste pe care este clasată Wolfsburg, care este obligată să tragă tare şi să obţină cât mai multe puncte, cel puţin pe teren propriu. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem o partidă dominată de gazde, care vor ataca din primul minut pentru cele trei puncte. Recomandăm să pariaţi cu prudenţă şi să alegeţi un pronostic care implică puncte pentru Wolfsburg.

Pronostic: 1X @ 1.35

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare