Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 13.05.2018. Ultima rundă din Premier League

Pontul Zilei 13.05.2018. Ultima rundă din Premier League

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 13.05.2018. Chelsea are şanse foarte mici să mai prindă Liga Campionilor, fiind la două puncte în spatele celor de la Liverpool cu 90 de minute înainte de finalul sezonului.

Pontul Zilei 13.05.2018

Pentru prima oară după foarte mult timp, toate cele trei echipe care au promovat din Championship au reuşit să rămână în Premier League. Printre ele se află şi Newcastle, care înaintea etapei cu numărul 38 se află pe locul 10, cu 41 de puncte. Faptul că au avut un parcurs foarte bun le-a permis elevilor lui Benitez să se relaxeze şi în ultimele patru meciuri au fost învinşi de fiecare dată. În ultima rundă, Newcastle a fost învinsă de Tottenham, scor 0-1, rezultat prin care londonezi şi-au asigurat prezenţa în Liga Campionilor şi sezonul viitor. 

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide chiar astăzi un cont!

De partea cealaltă, Chelsea tremură înaintea ultimei etape, ştiind că sunt şanse foarte mici să prindă Liga Campionilor. Londonezii au două puncte de recuperat faţă de Liverpool, care are un meci foarte uşor pe teren propriu, cu Brighton, care este scăpată de emoţiile retrogradării. Astfel, londonezii vor forţa o victorie, însă vor sta în acelaşi timp cu ochii pe rezultatul de pe Anfield, care dacă va fi pozitiv pentru finalista Ligii Campionilor victoria din această deplasare nu va avea niciun rost, decât pentru palmares.

Pontul Zilei 13.05.2018

Când s-au întâlnit prima oară în acest sezon, la Londra, Chelsea s-a impus cu 3-1 pe teren propriu. Cele două formaţii au mai jucat şi în Cupa FA, unde elevii lui Conte au câştigat şi mai uşor, scor 3-0. Acum ne aşteptăm să vedem un meci dominat din nou de londonezi, aşa că recomandăm cu încredere să pariaţi pe 2 solist. Având însă în vedere că Liverpool poate conduce repede cu Brighton, vă recomandăm să urmăriţi şi meciul LIVE în cazul în care trebuie să pariaţi pe o posibilă surpriză.

Pronostic: 2 @ 1.65

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare