Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 13.06.2018. Meci interesant din tenis

Pontul Zilei 13.06.2018. Meci interesant din tenis

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 13.06.2018. Haase este genul de jucător care se descurcă foarte bine pe iarbă, aşa că este favorit în acest duel cu Tomic.

Pontul Zilei 13.06.2018

Haase a reuşit să treacă în primul tur de la Hertogenbosch de Ivo Karlovic, jucătoar foarte puternic, care serveşte bine şi îl avantajează acest lucru pe iarbă. Cu toate acestea, olandezul şi-a păstrat concentrarea şi a reuşit să avanseze în turneu în faţa propriilor fani, care au venit în număr foarte mare să îl urmărească. Acum, are un nou meci dificil, împotriva unui jucător foarte bun.

Australianul Bernand Tomic a avut nevoie de trei meciuri pentru a ajunge în această fază a competiţiei, unde va da peste un favorit al publicului. După cele două jocuri din calificări, Tomic a trecut în primul tur de americanul King, care nu este în cea mai bună formă şi nici nu se poate considera un adversar puternic pentru australian. Acum, Tomic are adevăratul test de la acest turneu.

Pontul Zilei 13.06.2018

Tomic şi Haase s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, la turneul de la Bucureşti din 2016, când Haase s-a impus în trei seturi, pe zgură. Acum, partida se dispută pe iarbă, aşa că ne aşteptăm la o diferenţă mult mai mare, aşa că mizăm pe un succes la handicap al lui Haase. Cota este foarte bună şi vă puteţi dubla banii dacă o aveţi pe biletul de joc de astăzi.

Pronostic: Haase @ 1.75

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare