Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 14.04.2018. Catalanii sunt favoriţi

Pontul Zilei 14.04.2018. Catalanii sunt favoriţi

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 14.04.2018. Cel mai tare meci al weekendului se joacă în Spania, între FC Barcelona şi Valencia, echipe clasate pe podium în La Liga, cel mai puternic campionat din lume.

Pontul Zilei 14.04.2018

FC Barcelona a fost eliminată surprinzător din Liga Campionilor de AS Roma, după ce în tur câştigase pe teren propriu cu 4-1. În a doua manşă, în Italia, Messi şi coechipierii săi s-au văzut învinşi cu 3-0, scor care a calificat-o pe AS Roma în semifinale. Acum, catalanii au mai rămas cu trofeele interne. În campionat, FC Barcelona este aproape campioană, având 11 puncte avans cu şapte etape înainte de final, iar weekendul viitor va juca finala Cupei Regelui cu Sevilla. În această etapă primeşte pe teren propriu Valencia, echipă care a urcat pe trei, peste Real, weekendul trecut.

De partea cealaltă, Valencia este una dintre cele mai în formă formaţii din Spania, având nouă meciuri la rând fără înfrâgere, dintre care opt câştigate. Ultimele cinci meciuri au adus cinci victorii, dintre care patru terminate cu victorii la 0 din partea liliecilor. 

Pontul Zilei 14.04.2018

FC Barcelona şi Valencia s-au întâlnit de trei ori până acum în acest sezon, iar catalanii s-au impus de două ori, tur-retur în Cupa Regelui, iar în campionat, la Valencia, scorul a fost egal, 1-1. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci dominat de FC Barcelona, care are nevoie de victorie ca de aer pentru a trece cât mai repede de şocul trăit în Liga Campionilor. Mai mult, fanii cu siguranţă nu sunt foarte fericiţi, aşa că un succes împotriva unei rivale din campionat ar mai linişti puţin apele. Recomandăm să pariaţi cu încredere pe un succes al  catalanilor, care au o cotă foarte bună pentru un succes pe teren propriu.

Pronostic: 1 @ 1.35

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileifc barcelonavalencia 

viewscnt
Articole similare