Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 14.05.2018. Începe săptămâna pe plus

Pontul Zilei 14.05.2018. Începe săptămâna pe plus

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 14.05.2018. Cel mai tare meci al zilei este CS U Craiova - FCSB, care poate încheia lupta pentru titlu dacă FCSB nu se impune în deplasarea de pe Oblemenco.

Pontul Zilei 14.05.2018

CS U Craiova este arbitru în lupta pentru titlu, având în ultimele două runde de înfruntat CFR Cluj şi FCSB, formaţiile care se bat pentru titlu. În etapa precedentă, oltenii nu au putut câştiga nici măcar un punct cu CFR Cluj, fiind învinşi în deplasare cu 1-0. Au avut şi un penalty, pe care l-au ratat în minutele de prelungire, aşa că acum mută adversara pe care o pot încurca, jucând în faţa fanilor cu FCSB. Dacă CS U Craivoa se impune în acest duel, FCSB a pierdut matematic titlul, deoarece CFR Cluj are patru puncte avans în clasament.

Cele mai bune cote şi mii de transmsiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Bucureştenii au comis-o runda trecută cu CSMS Iaşi, fiind învinşi în Moldova după un gol înscris de Cristea pe finalul partidei. Acum, elevii lui Nicolae Dică nu mai depind doar de ei pentru câştigarea titlului, aşa că au nevoie de victorie pentru a spera şi în ultima etapă la titlu. Chiar şi atunci, CFR are nevoie de victorie pentru a lua titlul, aşa că bucureştenii trebuie să câştige ambele partide rămase şi CFR să piardă jocul din ultima etapă.

Pontul Zilei 14.05.2018

Statistica este de partea celor de la FCSB în meciurile directe cu CS U Craiova. Bucureştenii au obţinut şapte puncte din cele trei meciuri cu oltenii. A fost prima oară un egal pe teren propriu, apoi o victorie cu 5-2 în deplasare în sezonul regulat, pentru ca în turul play-off-ului FCSB să se impună pe teren propriu cu 2-0. Ne aşteptăm acum la un meci strâns, iar noi suntem de părere că meciul va fi foarte echilibrat.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.90

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare