Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 14.06.2018. Începe Cupa Mondială!

Pontul Zilei 14.06.2018. Începe Cupa Mondială!

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 14.06.2018. Astăzi dăm startul Cupei Modiale din Rusia. Turneul va fi deschis de ţara gazdă, în confruntarea cu Arabia Saudită, care va avea loc de la ora 18:00, pe stadionul Luzhniki, din Moscova.

Pontul Zilei 14.06.2018

Naţionala Rusiei este favorită în această confruntare, datorită palmaresului ei la Cupa Mondială, dar mai ales datorită valorii jucătorilor. Altfel, rezultatele nu au fost deloc pe măsura aşteptărilor. Rusia nu a mai jucat niciun meci oficial de la Campionatul European din Franţa, iar lipsa acestora şi-ar putea spune cuvântul. Cel mai recent, forma echipei a scăzut dramatic. Nu a mai bătut pe nimeni din luna octombrie a anului trecut, iar în tot acest timp a înregistrat trei remize şi patru înfrngeri. E adevărat însă că adversarele nu au fost de neglijat. Cu excepţia Iranului, cu care selecţionata lui Stanislav Cherchesov a făcut 1-1, toate adversarele au fost unele de prim calibru.

Cele mai tari cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

Revenim la rezultatele Rusiei din meciurile amicale - 0-1 cu Argentina, 3-3 cu Spania, 0-3 cu Brazilia, 1-3 cu Franţa, 0-1 cu Austria şi 1-1 cu Turcia. Evoluţii deloc încurajatoare, însă care i-au pregătit pe ruşi de ceea ce îi aşteaptă la Cupa Mondială. Obiectivul e ieşirea din grupă, iar speranţele sunt mari. Cu excepţia Arabiei Saudite, în grupa A mai luptă Uruguay şi Egipt, două naţionale aflate cam la acelaşi nivel cu gazda Cupei Mondiale. Important este însă ca startul să fie unul bun, iar Arabia Saudită este un adversar mai mult decât accesibil.

Pontul Zilei 14.06.2018

Naţionala din Golf este una dintre contraperformantele turneelor finale. Aflată la cea de-a cincea participare la Cupa Mondială, Arabia Saudită se laudă cu numai două victorii la turneul final. Ambele la prima participare, în 1994. De atunci, echipa a mai obţinut doar două remize, în nouă meciuri. La actuala ediţie de Cupă Mondială, Arabia Saudită s-a calificat de pe locul 2 din grupă. De la finalul preliminariilor, echipa a disputat 11 meciuri amicale, în care a înregistrat trei victorii, o remiză şi 7 înfrângeri. Seria cea mai recentă arată trei eşecuri consecutive: 1-2 cu Italia, 0-3 cu Peru şi 1-2 cu Germania.

Pronostic: Rusia @ 1.40

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare