Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 15.05.2018. Tenis de la Roma

Pontul Zilei 15.05.2018. Tenis de la Roma

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 15.05.2018. După turneul de la Madrid, în această săptămână stăm cu ochii pe meciurile de la Roma, o altă competiţie care o pregăteşte pe Simona Halep pentru Roland Garros.

Pontul Zilei 15.05.2018

Irina Begu se pregăteşte uşor, uşor, pentru sezon de zgură, iar la Madrid a reuşit să arate un tenis de calitate. Deşi a ajuns doar până în turul doi, românca a trecut în primul de Jelena Ostapenko, câştigătoarea de la Roland Garros de anul trecut. Irina Begu a făcut un meci foarte bun şi a reuşit să se impună cu 2-0 la seturi în faţa letonei, care este într-o formă destul de bună şi a ajuns până în top 10 în ultima perioadă. Acum, la Roma, Begu joacă împotriva chinezoacei Peng în primul tur, pe care bookmakerii o văd victimă sigură în faţa româncei.

Cote bune şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, Peng nu s-a bucurat foarte mult de tenis la Madrid, unde a fost scoasă repede din competiţie, din primul meci. A avut ghinion să dea peste spanioloaica Garbine Muguruza, care juca şi în faţa fanilor şi era şi în revenire de formă. A pierdut fără prea mari şanse, aşa că acum speră să obţină măcar o victorie la acest turneu. Dacă ne uităm la clasament, chinezoaica este pe locul 35, în timp ce românca este pe locul 41, aşa că ar trebui să fie favorită.

Pontul Zilei 15.05.2018

Deşi nu s-au mai întâlnit niciodată, bookmakerii nu îi dau nicio şansă chinezoaicei. Conform cotelor, Begu are 1.25, în timp ce Peng este cotată cu 4.00. Cu toate acestea, având în vedere că nici Begu nu este în cea mai bună formă, recomandăm un pariu curajos, pe trei seturi în meci, care poate aduce un profit considerabil pariorilor care îi joacă.

Pronostic: Peste 2,5 seturi @ 2.75

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare