Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 15.06.2018. Dublăm banii cu Spania - Portugalia

Pontul Zilei 15.06.2018. Dublăm banii cu Spania - Portugalia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 15.06.2018. Una dintre partidele care merită urmărită în faza grupelor este cea dintre Spania şi Portugalia, unde ibericii sunt în plin scandal.

Pontul Zilei 15.06.2018

Ibericii erau printre favoriţii la câştigarea trofeului, însă ultima săptămână înainte de startul Campionatului Mondial a dinamitat atmosfera. Cei de la Real Madrid au anunţat că Lopetegui este noul tehnician al galcticilor, aşa că Federaţia Spaniolă de fotbal a decis să îl demită. Astfel, a fost adus Hierro cu doar câteva zile înainte, dar jucătoriii sunt nemulţumiţi de această decizie.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live pot fi urmărite pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

De partea cealaltă, Portugalia are o presiune imensă, în special pentru că vine din postura de câştigătoare a Campionatului European de fotbal din 2016. Acum, Ronaldo vrea să facă un rezultat istoric şi să câştige şi Cupa Mondială, însă lotul Portugaliei pare destul de modest pentru o astfel de competiţie. Cu toate acestea, suntem de părere că lusitanii vor trece de grupe fără probleme.

Pontul Zilei 15.06.2018

Cele două naţionale s-au întâlnit ultima oară în urmă cu şase ani, la EURO 2012, când Spania s-a impus în semifinale, la penalty-uri, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 0-0. Acum ne aşteptăm din nou la echilibru, însă pariem pe goluri de ambele părţi, mai ales că este primul meci din grupă.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare