Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 16.03.2020

Pontul Zilei 16.03.2020

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei se dispută între Tambov - Samara, duel programat la ora 18:30, în prima ligă din Rusia.

Tambov porneşte cu prima şansă în meciul cu Samara, din a 22-a etapă a campionatului din Rusia. Duelul nu va fi însă unul deloc uşor având în vedere că şi echipa care poartă acum numele de Kryla Sovetov are la fel de mare nevoie de puncte.

Cele două formaţii sunt la egalitate de puncte înaintea acestei confrutări. Fiecare dintre ele are câte 22 de puncte. Golaverajul face însă ca Samara să aibă o poziţie superioară celor de la Tambov. Samara este pe locul 14, cu 22 de goluri marcate şi 26 primite, în timp ce formaţia gazdă este pe loc direct retrogradabil, 15, cu 23 de goluri marcate şi 27 primite. După cum vedeţi, echilibrul este aproape perfect.

Biletul zilei este disponibil permanent pe site-ul telekomsport.ro.

Vom vobi pentru moment despre gazde, care până acum, în cele 21 de etape disputate, au obţinut şase victorii, au înregistrat patru rezultate de egalitate şi au pierdut de 11 ori. Ultima victorie a lui Tambov datează din luna decembrie a anului trecut, mai exact pe 7 decembrie, atunci când a reuşit să o învingă la scor de neprezentare pe teren propriu pe Orenburg.

De cealaltă parte, formaţai din samara are ascendent moral după ce a reuşit să câştige în runda precedentă, la Kazan, acolo unde a învins-o cu scorul de 1-0 pe Rubin. A fost prima victorie a oaspeţilor după o secetă de şapte etape. Ultimul succes al Samarei dinainte acestei serii negre fusese contra lui Orenburg, pe 20 octombrie, scor 1-0.

Egalitatea aproape perfectă pe care o are cu Tambov se regăseşte şi în rezultatele echipei lui Bozovic. Krlya Sovetov are până în prezent un bilanţă de şase victorii, patru remize şi 11 eşecuri. În tur, Samara a câştigat pe teren propriu cu Tambov, scor 2-0, astfel că, gazdele de astăzi au toate motivele să încerce să se răzbune.

Pontul Zilei 16.03.2020

  • Tambov - Samara 1X @ 1.40

Afla mai multe despre: samara 

viewscnt
Articole similare