Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 16.04.2018. Revine FCSB pe primul loc?

Pontul Zilei 16.04.2018. Revine FCSB pe primul loc?

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 16.04.2018. Astra şi FCSB închid etapa în Liga 1 Betano, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci foarte interesant, mai ales că la mijloc este bătălia pentru primul loc în clasament.

Pontul Zilei 16.04.2018

Astra nu are cele mai bune amintiri până acum din play-off, fiind învinsă de două ori şi obţinând un egal în primele trei jocuri. Giurgiuvenii nu au nicio şansă la titlu şi nici măcar la cupele europene, singura lor realizare fiind faptul că au făcut egal cu CFR Cluj şi au schimbat liderul din Liga 1 Betano. Acum o pot face iar, mai ales că CFR a câştigat ieri, iar acum FCSB are nevoie de puncte pentru a trece din nou în vârful clasamentului.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

De partea cealaltă, FCSB a jucat foarte bine în play-off, reuşind să obţină trei victorii şi un rezultat de egalitate în cele patru meciuri progrmate. Bucureştenii au reuşit să anuleze diferenţa de două puncte de la începutul sezonului, ba mai mult, au pus şi două puncte în faţa clujenilor. Cu toate acestea, toate lucrurile se pot schimba, dacă nu vor obţine un rezultat pozitiv în acest duel.

Pontul Zilei 16.04.2018

În sezonul regulat, Astra a reuşit să scoată din meciurile cu FCSB nu mai puţin de patru puncte, după ce a făcut egal în deplasare şi a câştigat pe teren propriu, scor 2-0. Acum, bucureştenii trebuie să oprească această serie şi să ia toate cele trei puncte dacă vor să rămână cu două puncte avans în faţa clujenilor la jumătatea play-off-ului. Ne aşteptăm să vedem un meci echilibrat, în care ambele formaţii vor da totul pe teren, însă recomandarea noastră pentru acest meci este să pariem pe o victorie a celor de la FCSB, care sunt mai în formă ca niciodată de la începutul campionatului.

Pronostic: 2 @ 1.70

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalastrafcsb 

viewscnt
Articole similare