Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 16.05.2018. Nu rata pariurile pe finala Europa League!

Pontul Zilei 16.05.2018. Nu rata pariurile pe finala Europa League!

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 16.05.2018. Zi mare pentru fotbalul european. De la ora 21:45 se dispută finala Europa League, care pune faţă în faţă echipele Marseille şi Atletico Madrid.

Pontul Zilei 16.05.2018

Cu doar o etapă înainte de finalul campionatului, Marseille are o luptă foarte grea cu Monaco şi Lyon pentru locurile de Liga Campionilor. În acest moment, Marseille ste în spatele celor două aşa că are nevoie şi de victorie în ultima rundă şi de un rezultat greşit al rivalelor. Până atunci joacă cel mai important meci al sezonului, finala Europa League, cu Atletico Madrid. Francezii s-au calificat cu emoţii în ultimul act, după ce au trecut de austriecii de la Salzburg în prelungiri, după ce a fost 2-0 în Franţa şi 2-0 în Austria. Cu doar patru minute inainte de finalul prelungirilor, Rolando a marcat un gol imens pentru echipa sa. Meciuri live din toate sporturile sunt disponibile pe betano.com 

De partea cealaltă, Atletico Madrid este sigură de poziţia ei în clasament, aşa că acum se poate concentra pentru acest duel. A trecut fără mari emoţii de Arsenal în semifinale, după 1-1 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu. Marea problemă la echipa spaniolă este că nu îl va avea pe Simeone pe banca de rezerve, acesta fiind suspendat după scandalul din meciul tur cu Arsenal.

Pontul Zilei 16.05.2018

Cele două formaţii s-au mai întâlnit până acum de două ori, în 2008 în Liga Campionilor, în faza grupelor. Pe teren propriu, Atletico Madrid s-a impus cu 2-1, pentru ca în deplasare să termine la egalitate, scor 0-0. Acum ne aşteptăm să vedem un meci foarte interesant, care probabil va fi dominat de Atletico. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru această finală de Europa League este simplă, victorie Atletico în timpul regulamentar.

Pronostic: Atletico Madrid @ 1.91

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare