Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 16.06.2018. Echilibru total la Mondial

Pontul Zilei 16.06.2018. Echilibru total la Mondial

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 16.06.2018. Ziua a treia de la Cupa Mondială se încheie la Kaliningrad, de la ora 22:00, cu partida dintre Croaţia şi Nigeria, din grupa D.

Pontul Zilei 16.06.2018

Naţionala Croaţiei a fost una dintre surprizele neplăcute din preliminariile europene, după ce a fost întrecută de Islanda în cursa pentru primul loc în grupă. Naţionala lui Modric şi Rakitic a mers la baraj, unde a dat peste Grecia, pe care a eliminat-o după o victorie şi un egal, cu scorul general de 4-1. Evoluţiile nu au immpresionat nici în meciurile amicale disputate de la finalul preliminariilor. Patru meciuri au disputat croaţii, în care au înregistrat două victorii şi două egaluri: 0-2 cu Peru, 1-0 cu Mexic, 0-2 cu Brazilia şi 2-1 cu Senegal.

Nigeria s-a calificat la Cupa Mondială fără mari emoţii. Nu a pierdut niciun meci în preliminarii şi a terminat pe primul loc în grupă. Pentru nigerieni a urmat apoi Cupa Africii pe Naţiuni, unde au reuşit să ajungă până în finală. Au pierdut însă ultimul loc în faţa Marocului, scor 0-4. De la finalul competiţiei, Nigeria a mai jucat cinci meciuri amicale, în care a înregistrat o victorie, o remiză şi trei înfrângeri: 1-0 cu Polonia, 0-2 cu Serbia, 1-1 cu Congo, 1-2 cu Anglia şi 0-1 cu Cehia.

Pontul Zilei 16.06.2018

Prezentă pentru a cincea oară la un turneu final de Cupă Mondială, Croaţia speră să repete performanţa obţinută în urmă cu 20 de ani, la Mondialul din Franţa. Atunci a ajuns până în semifinale, după ce, pe parcurs a eliminat şi echipa României. Croaţii au jucat în penultimul act cu Franţa şi au pierdut. S-au impus însă în finala mică cu Olanda şi au obţinut medaliile de bronz. De atunci, Croaţia nu a mai trecut însă niciodată de faza grupelor. De cealaltă parte, Nigeria are puţine argumente pentru a ieşi din această grupă, cu atât mai mult cu cât celelalte adversare sunt Argentina şi Islanda. Africanii sunt pentru a şasea oară la Cupa Mondială, iar cea mai bună performanţă o reprezintă prezenţa în optimi, în trei rânduri. Interesant este că, din 1994, de la prima participare, Nigeria a ratat o singură dată turneul final.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.04

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare