Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 17.04.2018. O cotă tentantă din Serie A

Pontul Zilei 17.04.2018. O cotă tentantă din Serie A

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 17.04.2018. Unul dintre meciurile care nu trebuie să lipsească de pe biletele de pariuri de marţi este cel dintre Inter şi Cagliari, din etapa 33 din Serie A.

Pontul Zilei 17.04.2018

Inter părea că se va bate la titlu în acest sezon, însă acum nu e sigură că mai prinde nici măcar Liga Campionilor. În ultimele trei meciuri a scos două puncte cu noroc, după performanţe foarte modeste, în care nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol. Au fost două egaluri, cu AC Milan şi Atalanta, iar împotriva celore de la Torino au pierdut la limită, scor 0-1. Acum, Inter primeşte vizita celor de la Cagliari, care sezonul trecut se impunea cu 2-1 la Milano. Ultimul meci jucat de Inter pe teren propriu a adus o victorie, milanezii impunându-se cu 3-0 în faţa celor de la Verona.

De partea cealaltă, Cagliari a reuşit în weekend să opreasă o serie de trei înfrângeri, învingând pe teren propriu Udinese, scor 2-1. Înaintea acestei partide, Cagliari este pe locul 14 în Serie A, cu 32 de puncte, la cinci distanţa de Crotone, prima echipă sub linia retrogradării. În deplasare Cagliari nu reuşeşte să strângă prea multe puncte, având o signură victorie în ultimele patru partide, 2-1 la Benevento, cea mai slabă echipă din Serie A. Meciuri live din Serie A sunt pe betano.com

Pontul Zilei 17.04.2018

În tur, la Cagliari acasă, Inter a reuşit să câştige toate cele trei puncte după ce s-a impus cu 3-1 la finalul unui meci foarte spectaculos. Sezonul trecut, Inter a reuşit să marcheze cinci goluri în meciul direct din deplasare. De această dată, ne aşteptăm să vedem o partidă în care va exista doar o echipă pe teren, mai ales că Inter trebuie să câştige pentru a mai calma fanii supăraţi după ultimele rezultate.

Pronostic: Inter - Cagliari H1 (-1,5 goluri) @ 1.64

 

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileiintercagliari 

viewscnt
Articole similare