Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 17.05.2018. Lupta pentru Bundesliga

Pontul Zilei 17.05.2018. Lupta pentru Bundesliga

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 17.05.2018. Wolfsburg se bate cu Kiel pentru ultimul loc din Bundesliga în sezonul viitor, iar gazdele sunt favorite, fiind mai experimentate.

Pontul Zilei 17.05.2018

Wolfsburg a avut un sezon foarte modest, cu multe înfrângeri, iar din acest motiv s-a văzut la finalul campionatului pe locul 16, care duce la barajul pentru rămânerea în prima ligă germană. În ultima rundă, Wolfsburg a făcut un meci bun, care le dă speranţe suporterilor, reuşind să învingă cu 4-1 FC Koln, formaţie retrogradată şi ea. Acum, jucând pe teren propriu, Wolfsburg are prima şansă la câştigarea meciului, prin care vrea să rezolve problemele din retur. Cine transmite Bundesliga

betano.com este platforma de pariuri online cu cele mai bune cote. Deschide şi tu un cont!

De partea cealaltă, Kiel este foarte încrezătoare înaintea acestei duble, deoarece este într-o formă bună şi a fost una dintre echipele de top din Bundesliga 2. În ultima rundă a reuşit să facă spectacol şi să câştige meciul avut cu 6-2, aşa că acum se deplasează la Wolfsburg cu gândul să înscrie măcar un gol, care să îi dea şanse să viseze la Bundesliga. Şansele sunt destul de mari să o facă, având în vedere că Wolfsburg nu este deloc cea mai în formă formaţie şi apărarea ei este foarte visătoare.

Pontul Zilei 17.05.2018

Acesta nu este primul meci direct dintre cele două formaţii. Wolfsburg şi Kiel au mai jucat un duel amical în 2009, când Wolfsburg s-a impus în deplasare, la limită, scor 2-1. Atunci însă diferenţa de valoare era mult mai mare, iar acum miza partidei este imensă. Având în vedere că jucătorii lui Wolfsburg sunt mai experimentaţi, ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde, însă suntem de părere că şi oaspeţii vor marca. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe goluri de ambele părţi.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.90

Afla mai multe despre: pontul zileipariurifotbalbundesligawolfsburg 

viewscnt
Articole similare