Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 17.06.2018. Mergem pe mâna nemţilor

Pontul Zilei 17.06.2018. Mergem pe mâna nemţilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 17.06.2018. Campioana mondială în exerciţiu, Germania, intră astăzi în competiţie la turneul final din Rusia. Panzerele dau pieptcu Mexic, la Moscova, pe Stadionul Luzhniki, de la ora 18:00.

Pontul Zilei 17.06.2018

Deţinătoarea trofeului mondial, Germania este cotată cu a doua şansă la actuala ediţie de Cupă Mondială. Brazilia este naţionala care a primit cele mai mari şanse. La această statistică au contribuit decisiv evoluţiile şi rezultatele naţionalei Germaniei din amicale. Singura naţională calificată la Cupa Mondială cu victorii pe linie, Germania a arătat numeroase carenţe în meciurile de pregătire. În cele 6 partide, Die Mannschaft a obţinut o singură victorie, 2-1 cu Arabia Saudită, în chiar ultimul meci. În rest, palmaresul a fost de trei remize şi două înfrângeri: 0-0 cu Anglia, 2-2 cu Franţa, 1-1 cu Spania, 0-1 cu Brazilia şi 1-2 cu Austria.

Pontul Zilei 17.06.2018

Mexic este şi ea o câştigătoare de preliminarii. A terminat pe primul loc în zona CONCACAF, cu un palmares de şase victorii, trei remize şi o înfrângere, acest eşec venind în ultimul meci din preliminarii. De la finalul preliminariilor, băieţii antrenaţi de columbianul Juan Carlos Osorio au jucat opt meciuri amicale, în care au înregistrat patru victorii, două remize şi două înfrângeri. Polonia, Bosnia, Islanda şi Scoţia au căzut victime, în timp ce Belgia şi Ţara Galilor au obţinut rezultate de egalitate. Singurele care au reuşit să îi învingă pe mexicani au fost Croaţia (1-0) şi Danemarca (2-1).

Despre palmaresul nemţilor la Cupa Mondială sunt multe de spus. Campioana mondială în exerciţiu caută în Rusia al cincilea trofeu din istorie, ceea ce ar aduce-o la egalitate cu Brazilia în fruntea clasamentului trofeelor. Prezentă pentru a 19-a oară la turneul final, Germania a eşuat doar în cinci rânduri în încercarea de a juca una dintre finale. Palmaresul nemţilor arată astfel: patru titluri de campioană, patru locuri 2, patru locuri 3 şi un loc 4. La ultimele patru turnee, Germania a luat de fiecare dată medalie. De cealaltă parte, Mexic se poate lăuda cu două prezenţe în sferturile de finală, ultima dată în urmă cu 32 de ani.

Pronostic: Germania @ 1.48

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare