Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 18.04.2018. Profitul vine din Spania

Pontul Zilei 18.04.2018. Profitul vine din Spania

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 18.04.2018. Real Madrid are un meci foarte uşor pe teren propriu, cu Athletic Bilbao, formaţie care nu se află deloc în cea mai bună formă şi este departe de pretenţiile din sezoanele trecute.

Pontul Zilei 18.04.2018

Real Madrid a ratat obiectivele interne, titlul, cât şi Cupa Regelui, aşa că acum a rămas doar cu Liga Campionilor, unde va întâlni Bayern Munchen în faza semifinalelor. Până la meciurile cu nemţii, Real vrea să termine măcar pe locul trei în campionat, poziţie pe care o vânează Valencia, formaţie într-o formă cum nu a mai fost de foarte mult timp. Galacticii au câştigat ultimul meci din La Liga, 2-1 la Malaga, iar în ultimul meci de pe teren propriu înainte de derby-ul cu Atletico s-au impus cu un incredibil 6-3 în faţa celor de la Girona.

De partea cealaltă, Athletic Bilbao deja se gândeşte la sezonul viitor, deoarece acesta este unul ratat, pe care îl va termina la mijlocul clasamentului, departe de locurile europene şi de emoţiile retrogradării. Nu se află în cea mai bună formă bascii, reuşind să obţină o singură victorie în ultimele cinci meciuri, ceea ce ne face să credem că şansele să obţină puncte cu Real Madrid sunt minime.

Pontul Zilei 18.04.2018

Având în vedere că Real este în formă şi vrea să termine pe locul trei în clasament, ne aşteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de gazde, aşa că pariem cu încredere pe victoria galacticilor, care au însă o cotă prea mică pentru un solist simplu. Din acest motiv, recomandăm să aveţi curaj şi să pariaţi pe un succes la handicap, foarte posibil având în vedere apărarea celor de la Bilbao, care au primit nu mai puţin de trei goluri pe teren propriu de la Deportivo, echipă care se bate pentru salvarea de la retrogradare.

Pronostic: Real Madrid - Athletic Bilbao H1 (-1,5 goluri) @ 1.44

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalreal madridathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare