Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 18.05.2018. Profităm de emoţiile din play-out

Pontul Zilei 18.05.2018. Profităm de emoţiile din play-out

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 18.05.2018. Sepsi şi Juventus Bucureşti deschid balul weekendului în Liga 1 Betano, unul în care vom afla campioana şi în care se vor clarifica şi câteva calcule de la retrogradare.

Pontul Zilei 18.05.2018

Sepsi a reuşit să aibă rezultate excelente în a doua jumătate a clasamentului, după ce în iarnă era una dintre formaţiile care păreau că vor retrograda cu siguranţă. În cele 10 partide din play-out, Sepsi a reuşit să obţină cinci victorii, patru egaluri şi o înfrângere, luând nu mai puţin de 19 puncte în această perioadă. Acum, gruparea din Sf. Gheorghe nu doar că a scăpat de emoţiile retrogradării, dar deja se luptă cu FC Botoşani pentru locul doi în play-out. Având în vedere forma bună prin care trece, ne aşteptăm să vedem un duel în care gazdele vor obţine toate cele trei puncte.

De partea cealaltă, Juventus este cea mai slabă formaţie din Liga 1 Betano, cu doar 10 puncte obţinute în cele 10 partide disputate şi şanse minime de a se scăpa de la retrogradare. Are de obţinut minimum nouă puncte în cele patru partide şi celelalte combatante să piardă tot, lucru aproape imposibil. Din acest motiv, ne aşteptăm ca jucătorii deja să se gândească la vacanţă şi să nu mai facă eforturi foarte mari de a lupta pe viaţă şi pe moarte.

Pontul Zilei 18.05.2018

Sepsi şi Juventus s-au întâlnit deja de trei ori în acest sezon, iar scorul este 2-1 pentru Sepsi. În sezonul regulat cele două echipe şi-au împărţit victoriile, de fiecare dată impunându-se formaţia de pe teren propriu cu 2-1, iar în play-out Sepsi a câştigat în deplasare, scor 2-0, fiind favorită să obţină şi acum o nouă victorie. Recomandăm cu încredere să pariaţi pe victoria gazdelor la o cotă foarte bună.

Pronostic: 1 @ 1.60

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare