Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 18.06.2018. Debut pentru naţionala Angliei la Mondial

Pontul Zilei 18.06.2018. Debut pentru naţionala Angliei la Mondial

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 18.06.2018. Naţionala Albionului debutează la turneul final din acest an în faţa Tunisiei. Duelul din grupa G se va disputa la Volgograd, de la ora 21:00.

Pontul Zilei 18.06.2018

Anglia este favorita caselor de pariuri în acest duel, dar nu trebuie să uităm că leii britanici au uitat demult cum să gestioneze turneele finale. Cu excepţia ediţiei din 1966, pe care au găzduit-o şi au câştigat-o, şi a celei din 1990, unde au terminat pe locul 4, englezii nu au impresionat niciodată. Singura naţională cu jucători doar din campionatul intern, Anglia are nevoie de un start lansat pentru a spera la un traseu cât mai lung. Iar Tunisia poate fi considerată un adversar accesibil. Britanicii nu au pierdut niciodată în faţa africanilor în precedentele confruntări.

Câştigători de grupă în preliminarii, englezii s-au calificat la Cupa Mondială cu un palmares de opt victorii şi două remize. De la finalul preliminariilor, echipa a mai disputat şase meciuri amicale, în care a înregistrat trei remize şi trei victorii. Seria a început cu două rezultate de egalitate, ambele la zero, cu Germania şi cu Brazilia. A venit apoi o victorie la limită în faţa Olandei, scor 1-0, urmată de o nouă remiză, cu Italia, scor 1-1. În ultima lună, leii britanici au avut programate două jocuri de pregătire ceva mai lejere, care au avut rolul de a ridica moralul echipei. Iar victoriile au venit: 2-1 cu Nigeria şi 2-0 cu Costa Rica.

Pontul Zilei 18.06.2018

Tunisia şi-a câştigat şi ea grupa de calificare fără să fi pierdut vreun meci. Trebuie să recunoaştem însă că adversarii nu au fost la fel de redutabili. De la finalul preliminariilor, echipa a disputat cinci meciuri amicale, iar rezultatele au fost încurajatoare. Seria a început cu două victorii similare, 1-0, cu Iran şi cu Costa Rica. Au venit apoi două remize, împotriva unor echipe de top, 2-2 cu Portugalia şi 2-2 cu Turcia. Ultimul meci a adus un eşec pentru echipa lui Nabil Maaloul. Dar ce evoluţie au avut africanii! Au pierdut greu în faţa Spaniei, scor 0-1, prin golul marcat de Iago Aspas cu şase minute înainte de final.

Pronostic: Anglia @ 1.40

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei,  

viewscnt
Articole similare