Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 19.02.2018. Cota perfectă de jucat la Wigan - Manchester City

Pontul Zilei 19.02.2018. Cota perfectă de jucat la Wigan - Manchester City

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul Zilei 19.02.2018. Cetăţenii lui Guardiola sunt în continuare prezenţi în toate competiţiile pe care le-au început. Mai mult, au şanse mari la toate să ridice trofeul.

Pontul Zilei 19.02.2018. Wigan a ajuns în faza optimilor de finală în FA Cup după ce a învins o formaţie din Premier League, West Ham, scor 2-0. Acum însă, a fost repartizată cu cea mai puternică echipă din prima ligă engleză, Manchester City. Wigan nu trece prin cea mai bună formă, având două înfrângeri la rând în League One, a treia ligă engleză. Cu toate acestea, faptul că joacă împotriva celei mai bune echipe din ţară s-ar putea să îi motiveze pe jucători.

Pontul Zilei 19.02.2018. Manchester City a reuşit să îşi asigure în proporţie de 99% calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu 4-0 în Elveţia, la Basel. Acum are ca obiectiv calificarea în sferturile de finală şi în FA Cup. În campionat şansele să nu câştige titlul sunt minime, iar în Carabao Cup este în finală. Aşadar, lucrurile merg excelent pentru Guardiola.

Pontul Zilei 19.02.2018. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima oară în 2014, tot în FA Cup, când Wigan oferea o surpriză şi se califica în faza următoare după ce se impunea în Manchester cu 2-1. Acum însă lucrurile sunt total diferite, aşa că posibilitatea unei astfel de surprize nu prea mai există. Din acest motiv, suntem de părere că vom avea un duel dominat de la un capăt la altul de City, iar golurile nu vor lipsi, probabil in fiecare repriză. Aşadar, pariaţi pe minimum trei reuşite în meci.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.40

Afla mai multe despre: wiganmanchester citypontul zileicupa angliei 

viewscnt
Articole similare