Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 19.04.2018. Duel pentru finala Cupei

Pontul Zilei 19.04.2018. Duel pentru finala Cupei

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 19.04.2018. Joi nu sunt aşa multe partide, însă toţi ochii sunt îndreptaţi spre semifinala din Cupa României, unde CS U Craiova primeşte vizita celor de la FC Botoşani în prima manşă.

Pontul Zilei 19.04.2018

CS U Craiova a reuşit în weekend să oprească seria rezultatelor proaste din play-off, învingând la scor pe teren propriu CSMS Iaşi, scor 4-1. În urma acestei victorii, dacă se aliniază toate planetele, oltenii mai au şanse la câştigarea campionatului. Până atunci însă vor să îşi menţină postura de favoriţi la câştigarea Cupei României, aşa că scopul partidei tur cu FC Botoşani este să obţină o victorei cât mai clară pentru a sta fără emoţii în deplasarea din Moldova. În ultimele 10 partide, CS U Craiova a pierdut un singur meci pe teren propriu, într-un meci amical disputat cu Meppen, scor 2-4.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

De partea cealaltă, FC Botoşani are rezultate foarte bune în play-out, fiind alături de Dinamo, echipele care obţin cele mai bune rezultate. În ultimele două partide a reuşit să obţină două victorii, ambele la limită, scor 1-0, cu Voluntari, respectiv Poli Timişoara. Apărarea moldovenilor funcţionaeză foarte bine, aceştia reuşind să încaseze în ultimele patru jocuri doar un gol.

Pontul Zilei 19.04.2018

Cele două formaţii s-au întâlnit în sezonul regulat şi au oferit meciuri foarte strânse, de fiecare dată impunându-se pe teren propriu echipa gazdă, cu 1-0. Acum, fiind vorba despre o miză imensă, calificarea în finala Cupei României şi asigurarea în mare parte a unui loc în cupele europene, ne aşteptăm să avem parte tot de un duel strâns, în care nu vom vedea foarte multe goluri. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru această manşă a semifnialei dintre CS U Craiova şi FC Botoşani este pe un număr mic de goluri, maximum două.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.60

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalcs u craiovafc botoşanicupa româniei 

viewscnt
Articole similare