Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 19.05.2018. Cota perfectă de jucat la Chelsea - Man United

Pontul Zilei 19.05.2018. Cota perfectă de jucat la Chelsea - Man United

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul Zilei 19.05.2018. Finala Cupei Angliei aduce faţă în faţă doi dintre cei mai pragmatici antrenori din fotbalul mare, Antonio Conte şi Jose Mourinho.

Pontul Zilei 19.05.2018

Formaţia lui Antonio Conte are presiune mult mai mare la acest meci, în special pentru că nu a reuşit nici măcar să prindă un loc de Liga Campionilor, terminând pe locul cinci. Acum, Conte are nevoie de un trofeu pentru a nu-şi pierde scaunul la Chelsea, aşa că va forţa totul pentru o victorie. În ultimul meci oficial, Chelsea a pierdut fără drept de apel în faţa celor de la Newcastle, după o partidă în care ştia că nu există miză deoarece Liverpool conducea din startul partidei cu Brighton.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Pontul Zilei 19.05.2018

De partea cealaltă, Manchester United a terminat pe locul doi, în spatele rivalei din oraş Manchester City. Nici Jose Mourinho nu a câştigat niciun trofeu în acest sezon, iar portughezul este expertul finalelor, fiind foarte rare cazurile când a pierdut astfel de partide. În ultima rundă din Premier League, Manchester United a câştigat pe teren propriu cu 1-0, luându-şi la revedere de la fani cu o victorie destul de urâtă. pronosticuri pariuri azi

Chelsea şi Manchester United s-au întâlnit în acest sezon de două ori, de fiecare dată reuşind să se impună formaţia care a jucat pe teren propriu. Londonezii au câştigat acasă cu 1-0, în timp ce Manchester United a câştigat pe Old Trafford cu 2-1.

Chelsea - Man United Sub 2,5 @ 1.55

Afla mai multe despre: chelseaman unitedponturi pariuricupa fa 

viewscnt
Articole similare