Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 19.06.2018. Profitul vine de la Cupa Mondială

Pontul Zilei 19.06.2018. Profitul vine de la Cupa Mondială

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 19.06.2018. Ultimul meci al zilei este cel dintre Rusia şi Egipt, unde Salah şi coechipierii au ultima şansă să ajungă în optimi.

Pontul Zilei 19.06.2018

Ruşii au început în forţă această ediţie de Cupă Mondială, pe care o şi găzduiesc, şi s-au impus cu 5-0 în partida cu Arabia Saudită. Jocul nu a impresionat, însă de fiecare dată când ajungeau în faţa porţii ruşii reuşeau să înscrie şi să se remarce. Acum, duelul cu Egipt poate asigura calificarea în faza următoare, în cazul unei victorii Rusia având şase punte şi calificarea matematică în optimile de finală.

De partea cealaltă, Egipt a trăit două drame în prima rundă din faza grupelor. În primul rând, a pierdut cu Uruguay după un joc foarte bun, în care Suarez şi Cavani au părut inexistenţi, iar în al doilea rând nu au putut să-l folosească pe Salah, starul lui Liverpool fiind în continuare nerefăcut după accidentarea suferită. Acum, egiptenii ştiu că toate şansele la o calificare istorică în optimi ţin de acest meci, aşa că ne aşteptăm să îi vedem foarte motivaţi pe teren.

Pontul Zilei 19.06.2018

Rusia şi Egipt nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, acesta fiind primul meci oficial. Cum ruşii joacă pe teren propriu şi au în spate fanii foarte gălăgioşi, ne aşteptăm să domine partida. Cu toate acestea, egiptenii se apără foarte bine, aşa că avem toate şansele să vedem un meci strâns. Cu toate acestea, pronosticul nostru pentru această partidă este pe goluri de ambele părţi, la cota 2.10.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.10

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare