Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 20.04.2018. Puncte pentru salvarea de la retrogradare

Pontul Zilei 20.04.2018. Puncte pentru salvarea de la retrogradare

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 20.04.2018. Unul dintre meciurile zilei în care ne aşteptăm să vedem echilibru este cel dintre Dinamo şi Poli Timişoara, unde oaspeţii au nevoie de puncte ca de aer pentru a evita retrogradarea.

Pontul Zilei 20.04.2018

Dinamo este clar cea mai în formă echipă din play-out, bucureştenii reuşind să câştige patru din cele cinci jocuri disputate. În ultima rundă, în deplasare, Dinamo a luat toate cele trei puncte la Voluntari, scor 4-2, după un meci în care elevii lui Bratu au înscris foarte des şi atacul a mers perfect. Singura înfrângere a bucureştenilor din acest sezon a venit pe teren propriu cu Juventus, însă a fost o surpriză. Acum însă, având în vedere motivaţia cu care vor veni timişorenii, ne aşteptăm să vedem un duel foarte echilibrat, încare golurile vor apărea de ambele părţi. Vezi biletul zilei

De partea cealaltă, Poli Timişoara este pe locul 6, cel care duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare, iar diferenţa până la zona sigură este de două puncte. Din acest motiv, bănăţenii speră să plece cu toate cele trei puncte din această deplasare, deşi este cel mai greu adversar din play-out.

Pontul Zilei 20.04.2018

Motivele pentru care cei de la Poli Timişoara sunt încrezători vin după rezultatele din sezonul regulat, când bănăţenii au obţinut patru puncte în meciurile directe cu Dinamo. A fost o victorie în deplasare, scor 2-1, pentru ca pe teren propriu să termine la egalitate, scor 1-1. Acum, fiind vorba despre o miză mult mai mare, salvarea de la retrogradare, ne aşteptăm să vedem din nou un meci în care timişorenii vor da totul pe teren pentru puncte. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi cu prudenţă şi să jucaţi pe goluri, pentru a evita soliştii într-un duel în care este foarte greu de ştiut cine se va impune. 

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare