Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 20.05.2018. În aşteptarea unei greşeli

Pontul Zilei 20.05.2018. În aşteptarea unei greşeli

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 20.05.2018. FCSB are 90 de minute în faţă să ia trei puncte cu Astra şi să spere la un pas greşit din partea clujenilor în meciul cu Viitorul lui Gheorghe Hagi.

Pontul Zilei 20.05.2018

FCSB a mers foarte bine tot play-off-ul, reuşind să recupereze punctele pe care le avea în spatele celor de la CFR Cluj şi să pună şi două avans, însă a venit deplasarea de la Iaşi, care nu câştigase niciun meci până atunci, şi totul s-a terminat acolo. Acum, FCSB trebuie să câştige cu Astra şi să spere ca Gheorghe Hagi va face cel puţin un egal la Cluj. Bucureştenii au câştigat în ultima rundă cu 1-0 la CS U Craiova, o deplasare foarte grea, care le-a dat speranţe că încă se mai poate şi că trebuie să lupte până în ultima clipă. Alte ponturi pariuri

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, Astra a avut rezultate foarte bune cu Mulţescu pe bancă, însă acum antrenorul nu are tot lotul la dispoziţie, deoarece o parte dintre ei nu au fost incluşi. Astra vine după un egal cu Viitorul şi o înfrângere cu CFR Cluj, aşa că forma nu este aşa de bună. Acum nici speranţe la locul trei nu mai are, aşa că în această deplasare nu ne aşteptăm să facă foarte multe probleme, mai ales că are în faţă o echipă care se luptă la titlul.

Pontul Zilei 20.05.2018

Cele două formaţii s-au întâlnit în acest sezon de trei ori. În sezonul regulat, Astra a făcut egal în deplasare, scor 1-1, iar pe teren propriu s-a impus cu 2-0. În play-off, lucrurile au stat diferit, iar FCSB s-a impus în deplasare cu un 3-0 clar. Acum ne aşteptăm tot la o victorie a bucureştenilor, aşa că mizăm cu încredere pe 1 solist.

Pronostic: FCSB @ 1.30

Afla mai multe despre: pontul zileipariuriponturifcsbastra 

viewscnt
Articole similare