Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 20.06.2018. Uruguay este favorită

Pontul Zilei 20.06.2018. Uruguay este favorită

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 20.06.2018. Ziua a şaptea de la Cupa Mondială programează un duel între Uruguay şi Arabia Saudită, în etapa a doua a grupei A. Meciul se va disputa la Rostov-pe-Don, de la ora 18:00.

Pontul Zilei 20.06.2018

Naţionala Uruguayului îşi poate asigura miercuri calificarea în optimile de finală, în cazul unui succes. Sud-americanii au câştigat primul meci din grupă la limită, scor 1-0, graţie reuşitei lui Gimenez din minutul 89. Şi astfel, naţionala lui Cavani şi a lui Suarez a urcat pe locul secund în grupă. De cealaltă parte, naţionala Arabiei Saudite a suferit cea mai drastică înfrângere de la actuala ediţie de Cupă Mondială. A pierdut meciul de deschidere, disputat în faţa Rusiei, cu scorul de 0-5.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Victoria cu Egipt a reprezentat al patrulea succes consecutiv pentru naţionala Uruguayului, care venea la Cupa Mondială după victorii extrem de clare cu Cehia, cu Ţara Galilor sau cu Uzbekistan. Cu adevărat impresionant a fost faptul că echipa nu a primit gol în aceste patru meciuri, Altfel, Uruguay are un singur eşec în ultimul an de zile. Este vorba despre meciul amical disputat cu Austria, scor 1-2, în luna noiembrie a anului trecut. În rest, palmaresul echipei antrenate de Oscar Tabarez arată şase victorii şi trei remize.

Pontul Zilei 20.06.2018

De cealaltă parte, naţionala Arabiei Saudite a ajuns la patru înfrângeri consecutive. Până la eşecul cu Arabia Saudită, scor 0-5, echipa saudită fusese învinsă de Italia (1-2), de Peru (0-3) şi de Germania (1-3). Altfel, de la începutul anului, arabii au disputat nouă meciuri amicale, în care palmaresul a fost de trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri. Trebuie menţionat că Arabia Saudită aşteaptă de 24 de ani o nouă victorie la turneul final mondial. În 1994, la prima lor apariţie la un turneu final, saudiţii au obţinut două victorii şi au ajuns până în optimile de finală.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.60

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare