Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 20 februarie 2018. Uită de Liga Campionilor şi fă profit cu acest meci din Ligue 1!

Pontul Zilei 20 februarie 2018. Uită de Liga Campionilor şi fă profit cu acest meci din Ligue 1!

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul Zilei 20 februarie 2018. Într-o zi în care toată atenţia este îndreptată spre duelurile din Liga Campionilor, în special către Chelsea – FC Barcelona, se poate face profit şi dintr-un meci din Ligue 1.

Pontul Zilei 20 februarie 2018. Troyes - Dijon

Troyes este pe locul 15 în campionatul Franţei, la doar un punct de locurile retrogradabile, aşa că toate meciurile de pe teren propriu sunt adevărate finale în care e obligată să strângă puncte. În ultima rundă, Troyes a câştigat pe teren propriu cu Metz, la limită, scor 1-0. Acum primeşte vizita unei echipe care nu se descurcă foarte bine în deplasare, aşa că sunt speranţe pentru gazde.

De partea cealaltă, Dijon vine după o înfrângere la scor cu AS Monaco, 0-4, iar astfel de rezultate o duc încet şi sigur spre zona retrogradării, după ce începuse bine campionatul. Dijon are cele mai slabe cifre din Ligue 1 în deplasare, reuşind să obţină doar cinci puncte, după o victorie şi două egaluri. Oaspeţii acestei partide au şapte înfrângeri la rând pe teren străin, dintre care în ultimele trei a primit 15 goluri!

Pontul Zilei 20 februarie 2018. Troyes - Dijon

Troyes şi Dijon s-au mai întâlnit o singură dată în Ligue 1, în turul campionatului, când Dijon s-a impus pe teren propriu, scor 3-1, după ce oaspeţii au deschis scorul. Acum lucrurile se anunţă mult mai echilibrate, în special pentru că se apropie finalul de campionat, situaţia în clasament nu este roz pentru nicio echipă, iar punctele sunt din ce în ce mai necesare. Din acest motiv, ne aşteptăm ca ambele echipe să iasă la joc şi să forţeze victoria, aşa că pariul nostru pentru această partidă este “ambele înscriu”.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.66

Afla mai multe despre: troyesdijonpontul zileiligue 1 

viewscnt
Articole similare