Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 21.03.2018. Meci amical pentru profit

Pontul Zilei 21.03.2018. Meci amical pentru profit

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 21.03.2018. Unul dintre cele mai interesante meciuri amicale ale zilei este cel dintre Africa de Sud şi Angola.

Pontul Zilei 21.03.2018

Africa de Sud este cotată ca favorită în acest duel cu Angola, chiar dacă ultimele rezultate nu arată foarte bine. În calificările pentru Campionatul Mondial din Rusia, sud-africanii au pierdut patru din ultimele cinci meciuri programate, printre formaţiile care au învins-o fiind Senegal sau Cape Verde. Acum, înainte de o nouă sesiune de calificări, sud-africanii vor să înceapă cu dreptul anul 2018, acesta fiind primul meci amical pentru naţională în acest an. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem o partidă foarte bună făcută de gazde, care vor să facă o bucurie suporterilor care se vor afla în tribune.

Mii de cote şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

De partea cealaltă, Angola are deja patru meciuri disputate în 2018, în play-off-ul pentru Cupa Africii pe Naţiuni. A reuşit să facă două egaluri, cu Burkina Faso şi Congo, şi a reuşit să învingă la limită Camerun, scor 1-0. În faza următoare, a fost învinsă după timpul regulamentar de Nigeria, scor 2-1 Acum este vorba despre un meci amical, aşa că ne aşteptăm să nu mai pună la fel de mut suflet şi probabil Africa de Sud va domina partida de la ora 15:00, ora României.

Pontul Zilei 21.03.2018

Africa de Sud şi Angola s-au mai întâlnit ultima oară într-un meci amical în 2017, când rezultatul a fost unul egal, scor 0-0. Înainte de acest meci, s-au întâlnit în 2015, în calificările pentru Cupa Mondială, când Africa de Sud s-a impus atât în tur, cât şi în retur. Pronosticul nostru pentru acest duel este o victorie a gazdelor, la o cotă foarte bună, 1.85.

Pronostic: Africa de Sud - Angola 1 @ 1.85

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare