Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 21.04.2018. Profit din Liga 1

Pontul Zilei 21.04.2018. Profit din Liga 1

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 21.04.2018. Unul dintre cele mai interesante meciuri pentru români este cel dintre Viitorul şi FCSB, unde gazdele vor cupele europene şi oaspeţii vor să câştige titlul de campioană.

Pontul Zilei 21.04.2018

Viitorul a avut parte de rezultate destul de diferite în play-off, pariorii fiind foarte greu de convins când vine vorba despre pariat pe elevii lui Hagi. Din cele cinci meciuri disputate, Viitorul a câştigat de două ori, a făcut un egal şi a fost învinsă de două ori. Înfrângerile au venit cu principalele candidate la titlu, FCSB şi CFR Cluj, aşa că Hagi poate spera în continuare la cupele europene, având în vedere că nu a fost învins de niciuna dintre candidate. În acest moment, Viitorul este la cinci puncte de CS U Craiova, ocupanta locului trei, aşa că misiunea este destul de grea. Alte ponturi pariuri

Deschide şi tu un cont chiar astăzi la Betano. Ai cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live!

De partea cealaltă, FCSB este cea mai în formă echipă din Liga 1 Betano cu 13 puncte obţinute în play-off, dintr-un maximum de 15. Singurul egal a venit cu CFR Cluj, în rest victorii pe linie. mai mult, în ultimele trei jocuri, cu CSMS Iaşi, CS U Craiova şi Astra, buureştenii nici măcar nu au primit gol, ceea ce arată o determinare maximă şi o formă foarte bună. În sezonul regulat, în deplasare, FCSB nu are amintiri prea plăcute de la jocul cu Viitorul, când a fost învinsă cu 1-0.

Pontul Zilei 21.04.2018

În ultimele două jocuri directe FCSB a fost gazdă şi a reuşit de fiecare dată să ia toate cele trei puncte. În sezonul regulat s-a impus cu 2-0, pentru ca în play-off să câştige în tur cu 2-1. Acum, fiind vorba despre un meci de titlu, ne aşteptăm să vedem din nou un succes al celor de la FCSB, aşa că pariem pe 2 solist.

Pronostic: 2 @ 1.53

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare