Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 21.05.2018. Lupta pentru retrogradare

Pontul Zilei 21.05.2018. Lupta pentru retrogradare

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 21.05.2018. Play-off-ul s-a terminat, CFR Cluj a câştigat campionatul, iar acum urmează să vedem cine va părăsi Liga 1 Betano la finalul play-out-ului.

Pontul Zilei 21.05.2018

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Poli Timişoara nu este foarte bine clasată. Bănăţenii sunt pe locul şapte, cu 22 de puncte, la trei de primul loc care rămâne în prima ligă la finalul sezonului. Timişorenii au acum meci pe teren propriu cu o echipă care se află în lupta directă pentru salvarea la retrogradare, prima peste linia roşie. În ultima etapă, Poli Timişoara nu a avut nicio şansă împotriva celor de la Sepsi, fiind învinsă în deplasare cu 3-0. Acum, dacă va pierde acest duel pe teren propriu, Timişoara va fi în mare parte retrogradată, deoarece va avea de recuperat şase puncte în trei partide.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş trăieşte şi ea periculos, dar a reuşit să obţină patru puncte în ultimele două meciuri şi să spere la salvare. Ultimul duel a fost câştigat în faţa celor de la FC Voluntari, scor 1-0, iar acum urmează un alt duel cu una dintre candidatele la retrogradare. Pustai este foarte experimentat în astfel de situaţii, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci în care oaspeţii vor avea ocazii de gol şi probabil vor reuşi să şi marcheze.

Pontul Zilei 21.05.2018

Când s-au întâlnit în acest sezon, cele două formaţii au oferit mereu partide spectaculoase. În primul joc direct, Poli Timişoara a luat trei puncte în deplasare, pentru ca apoi pe teren propriu să termine la egalitate. În play-out, meciul de la Mediaş s-a terminat tot egal, scor 1-1, iar acum ne aşteptăm să vedem tot un meci foarte strâns. DIn acest motiv, recomandarea noastră pentru acest duel este pe goluri de ambele părţi.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.90

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare