Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 21.06.2018. Dublăm banii din primul meci al zilei

Pontul Zilei 21.06.2018. Dublăm banii din primul meci al zilei

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 21.06.2018. Primul meci de joi este cel dintre Danemarca şi Australia, în care europenii îşi pot asigura prezenţa în faza următoare a grupelor.

Pontul Zilei 21.06.2018

Danemarca a reuşit să se impună în primul meci de la Mondial, la limită, scor 1-0, după o partidă în care a învins naţionala din Peru cu 1-0. Meciul a fost dominat de nordici, aşa că putem spune că victoria a fost meritată, iar diferenţa de goluri putea fi şi mai mare. Acum, dacă reuşeşte să obţină toate cele trei puncte, Danemarca este calificată matematic în următoarea fază a competiţiei.

De partea cealaltă, Australia a jucat foarte bine cu Franţa, însă la final tabela a arătat 2-1 pentru naţionala franceză. Acum, Australia are şansa să intre iar în joc, mai ales că Danemarca nu este la fel de puternică precum Franţa. Ne aşteptăm la un meci foarte bun făcut de australieni, care sunt conştienţi că nu mai au nicio şansă dacă nu câştigă, aşa că mizăm pe cel puţin un gol marcat de australieni. Rezultate live sunt disponibile în orice moment pe betano.com 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Pontul Zilei 21.06.2018

Danemarca şi Australia vor da totul pe teren pentru a putea obţine punctele necesare rămânerii în joc pentru calificarea în optimile de finală. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un duel foarte frumos, în care vor înscrie goluri, aşa că recomandarea noastră este pe ambele înscriu.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare