Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 21 februarie 2018. Ce pronostic merită încercat la ŢSKA Moscova - Steaua Roşie Belgrad

Pontul Zilei 21 februarie 2018. Ce pronostic merită încercat la ŢSKA Moscova - Steaua Roşie Belgrad

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul Zilei 21 februarie 2018. Numele primei echipe calificate în optimile de finală în Europa League se va decide miercuri, la finalul partidei dintre ŢSKA Moscova şi Steaua Roşie Belgrad.

Pontul Zilei 21 februarie 2018. ŢSKA Moscova - Steaua Roşie

Ruşii au reuşit să se apere foarte bine în tur, plecând din Serbia fără să primească gol şi acum au prima şansă la calificare. Îngrijorător este faptul că atacul nu pare în cea mai bună formă, având deja 180 de minute de când n-a marcat, în tur cu Steaua Roşie şi în amicalul cu Esbjerg. Statistica meciului tur ne arată şi ea o problemă, ruşii ajungând să şuteze de 12 ori, însă doar de cinci ori au nimerit spaţiul porţii şi niciodată nu au putut învinge portarul.

De partea cealaltă, Steaua Roşie Belgrad are un mic avantaj în faţa ruşilor, deoarece a disputat în weekend un meci oficial, nu unul amical. A trecut pe teren propriu cu 3-0 de Javor, o victorie foarte simplă, care le-a dat un moral excelent jucătorilor înainte de returul cu ŢSKA. Deplasarea se anunţă foarte grea, în special pentru că este foarte frig în Rusia, dar şi pentru că gruparea din Moscova pierde foarte rar pe teren propriu.

Pontul Zilei 21 februarie 2018. ŢSKA Moscova - Steaua Roşie

Partida din tur a stat sub semnul echilibrului, fiind destul de plictisitoare din punct de vedere al evenimentelor. Ruşii au luat două cartonaşe galbene şi au avut mai multe ocazii, la final cifrele posesiei arătând 59% în dreptul oaspeţilor. Acum, şansele să vedem goluri sunt mult mai mari, în special pentru că atât ruşii, cât şi sârbii, sunt conţienţi că doar marcând se pot califica mai departe în faza următoare.

Pronostic: Peste 1,5 @ 1.50

Afla mai multe despre: tska moscovasteaua rosiepontul zileiponturi pariurieuropa league 

viewscnt
Articole similare