Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 22.03.2018. Duelul naţionalelor mici

Pontul Zilei 22.03.2018. Duelul naţionalelor mici

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 22.03.2018. Malta şi Luxemburg sunt două dintre cele mai slabe naţioanle din Europa, fiind mereu printre ultimele în grupele de calificare de la Mondiale sau de la Campionatele Europene

Pontul Zilei 22.03.2018

Malta nu se poate lăuda cu prea multe realizări în ultima perioadă, indiferent dacă vorbim de meciuri amicale sau oficiale. A reuşit un egal surprinzător cu Ucraina într-un meci de pregătire, 0-0, iar în calificările pentru Campionatul Mondial din Rusia a învins pe teren propriu Lituania, scor 1-0. În rest, în linia rezultatelor, mai exact înfrângeri pe linie. Acum, înainte de CM 2018, joacă un meci amicale cu Luxemburg, o altă naţională dintr-o ţară foarte mică în care fotbalul este un hobby şi nu un sport care să scoată lumea în stradă cu rezultatele excelente. 

Cote excelente pe goluri şi sute de transmisiuni live săptămânal, doar pe betano.com

În comparaţie cu Malta, Luxemburg a reuşit să scrie o pagină de istorie în 2017.Micuţa naţională a făcut un egal pe teren propriu, scor 0-0, cu Franţa lui Griezmann, Pogba şi alte vedete internaţionale, care valorează cât tot PIB-ul ţării. Chiar dacă următorul meci a fost pierdut cu 8-0 în faţa Suediei, a urmat ultimul meci din preliminarii, în care cei din Luxemburg au scos iar un rezultat de egalitate, 0-0 cu Bulgaria pe teren propriu. Au urmat două meciuri amicale, ambele câştigate pe teren propriu, 2-1 cu Ungaria şi 2-1 cu Karlshuter.

Pontul Zilei 22.03.2018

Malta şi Luxemburg s-au întâlnit până acum de patru ori, iar rezultatele au fost destul de echilibrate. Maltezii s-au impus în ultimul meci direct, înainte de acest rezultat a fost un egal, iar Luxemburg a câştigat primele două partide directe. Acum ne aşteptăm să vedem un meci echilibrat, în care probabil oaspeţii vor domina, dar cel mai indicat pronostic este pe goluri, iar noi suntem de părere că ambele formaţii vor marca cel puţin o dată.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalmaltaluxemburg 

viewscnt
Articole similare