Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 22.04.2018. Totul pentru Wenger

Pontul Zilei 22.04.2018. Totul pentru Wenger

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 22.04.2018. Arsenal joacă primul meci de la anunţul lui Arsene Wenger că va părăsi echipa la finalul sezonului, aşa că ne aşteptăm să vedem foarte multă dăruinţă din partea jucătorilor.

Pontul Zilei 22.04.2018

Arsenal trăieşte un şoc în aceste zile. Arsene Wenger, antrenorul care a stat pe bancă în ultimii 22 de ani, a anunţat vineri că va părăsi echipa. Deşi se discută despre acest subiect de ani de zile, fanii fiind destul de supăraţi pe francez pentru rezultatele avute, acum lucrurile par dramatice, toată lumea fiind speriată de ce se va întâmpla. Fiind primul meci după respectivul anunţ, ne aşteptăm să vedem un meci foarte bună făcut de Arsenal, care poate fi considerat cu un cadou de rămas bun pentru antrenor. Cu toate acestea, faptul că partida cu Atletico este mult mai importantă ne face să credem că nu vom avea un prim 11 plin de titluari.

De partea cealaltă, West Ham nu se poate considera salvară de la retrogradare, având şase puncte în faţa echipelor clasate pe locurile care duc în Championship. Cu toate acestea, la cum arată clasamentul, londonezii nu se află pe lista echipelor care ar trebui să tremure pe acest final de sezon, fiind într-o formă destul de bună. West Ham are trei meciuri la rând fără înfrângere, dintre care unul a fost împotriva campioanei din sezonul trecut, Chelsea.

Pontul Zilei 22.04.2018

West Ham şi Arsenal s-au mai întâlnit în acest sezon de două ori şi de fiecare dată am avut parte de egalitate. În campionat a fost 0-0, iar în Carabao Cup scorul a fost 1-1. Acum, fiind la Arsenal acasă într-un moment atât de delicat, ne aşteptăm să vedem un meci câştigat fără mari probleme de tunari, aşa că recomandarea noastră pentru acest duel este 1 solist.

Pronostic: 1 @ 1.48

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare