Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 22.05.2018. Ne mutăm atenţia spre play-out

Pontul Zilei 22.05.2018. Ne mutăm atenţia spre play-out

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 22.05.2018. După ce duminică am aflat campioana din Liga 1 Betano şi am încheiat socotelile cu play-off-ul, acum ne mutăm atenţia spre play-out, unde mai avem de aflat cine va retrograda.

Pontul Zilei 22.05.2018

FC Juventus Bucureşti a fost cea mai slabă formaţie din Liga 1 Betano în acest sezon iar acest lucru i-a adus o retrogradare prematură, cu trei etape înainte de finalul seoznului. După 11 etape disputate din play-out, Juventus are 16 puncte, iar în a doua parte a campionatului a obţinut doar trei victorii şi un rezultat de egalitate. În cele 11 meciuri disputate a înscris doar de şase ori, aşa că atacul este principalul vinovat pentru această retrogradare. În ultimele patru meciuri a fost învinsă tot de atâtea ori, aşa că moralul la micuţa echipă din Capitală este la pământ.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, Concordia Chiajna se luptă intens pentru salvarea de la retrogradare, iar cu trei etape înainte de final este peste linia roşie. Are doar un puncte peste FC Volunari şi trei peste Timişoara, dar este la egalitate cu Gaz Metan, prima echipă de deasupra. În ultimele patru meciuri a obţinut şapte puncte, însă acum are de disputat trei finale. Prima, la Juventus acasă, care o poate ajuta foarte mult dacă reuşeşte să obţină toate cele trei puncte. Iar la cum arată bucureştenii, sunt şanse foarte mari ca acest lucru să se întâmple.

Pontul Zilei 22.05.2018

Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon de trei ori, iar Concordia Chiajna a reuşit să obţină şapte puncte. În sezonul regulat, Concordia a luat patru puncte după 1-1 acasă şi 5-0 în deplasare, iar în prima întâlnire din play-out a câştigat cu 2-1. Acum ne aşteptăm la o nouă victorie şi pariem pe victoria oaspeţilor.

Pronostic: 2 @ 1.64

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare