Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 22.06.2018. Dublăm banii cu un meci echilibrat

Pontul Zilei 22.06.2018. Dublăm banii cu un meci echilibrat

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 22.06.2018. Croaţia a învins Argentina cu 3-0 şi s-a calificat în optimile de finală, iar azi meciul este decisiv pentru calculele grupei.

Pontul Zilei 22.06.2018

Nigeria a început această Cupă Mondială cu o înfrângere, fiind învinsă cu 2-0 de Croaţia, naţională care se pare că este foarte puternică din moment ce a reuşit să aibă şase puncte şi 5-0 golaveraj şi după meciul cu Argentina. Acum, africanii sunt conştienţi că este ultima lor şansă să lupte pentru calificare, mai ales că în ultima rundă joacă împotriva lui Messi, care se va lupta pentru calificarea în optimile de finală.

De partea cealaltă, Islanda are un punct, după ce a făcut egal cu Argentina în primul meci. Dacă obţin o victorie acum, islandezii vor avea o şansă foarte mare la calificare, mai ales că în ultima rundă vor juca împotriva croaţilor, care sunt deja calificaţi în faza următoare a competiţiei.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Pontul Zilei 22.06.2018

Nigeria şi Islanda vor încerca să dea totul pe teren pentru a merge mai departe, aşa că recomandăm să pariaţi pe goluri de ambele părţi, chiar dacă niciuna dintre echipe nu s-a remarcat cu un fotbal prea spectaculos sau cu jucătorii de atac incredibili. Însă cota este mai mult decât tentantă.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.10

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare