Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 23.04.2018. Profit din Anglia

Pontul Zilei 23.04.2018. Profit din Anglia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 23.04.2018. Ultimul meci al rundei în Premier League le pune faţă în faţă pe Everton şi Newcastle, două echipe vecine în clasament, la mijlocul ierarhiei din Anglia.

Pontul Zilei 23.04.2018

Everton nu a avut un sezon excelent, însă a reuşit să se menţină în prima jumătate a clasamentului, deşi începuse foarte modest campionatului. În ultimele trei runde a reuşit să strângă doar două puncte, fiind învinsă de City, iar apoi a terminat la egaltiate cu Liverpool şi Swansea. Apărarea nu funcţionează foarte bine, Everton încasând în 34 de meciuri nu mai puţin de 54 de goluri, aproape o medie de două goluri pe meci. Acum, întâlneşte o echipă foarte în formă, aşa că este foarte grue de anticipat cine va câştiga acest duel.

De partea cealaltă, Newcastle a reuşit să lege patru victorii la rând, deşi atacul nu este foarte bun, având doar 35 de goluri marcate în 33 de partide. Cu cele 12 puncte strânse în ultimele patru meciuri, Necastle a ajuns la mijlocul clasamentului şi stă fără nicio grijă legată de retrogradare în ultimele cinci meciuri pe care le mai are de disputat. În ultima etapă, a reuşit să câştige cu Arsenal, pe teren propriu, scor 2-1, iar acum speră să ia puncte şi la Everton acasă.

Pontul Zilei 23.04.2018

În tur, Everton s-a impus la limită, în deplasare, scor 1-0, după un meci în care ocaziile de gol au lipsit cu desăvârşire. Acum, fiind mult mai relaxate formaţiile şi fără un obiectiv clar, ne aşteptăm să iasă la joc şi să vedem mai multe goluri de această dată. Chiar dacă bookmakerii consideră că Everton este favorită, ne aşteptăm să vedem goluri şi din partea oaspeţilor, aşa că pronosticul nostru pentru acest meci este "ambele înscriu".

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.80

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalangliaevertonnewcastle 

viewscnt
Articole similare