Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 23.05.2018. Duel "dinamovist" în Liga 1 Betano

Pontul Zilei 23.05.2018. Duel "dinamovist" în Liga 1 Betano

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 23.05.2018. Singurul meci al zilei în Liga 1 Betano le pune faţă în faţă pe Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari, unde gazdele sunt favorite clare la victorie.

Pontul Zilei 23.05.2018

Dinamo s-a descurcat foarte bine în play-out şi a demonstrat că locul îi era în play-off, unde CSM Iaşi s-a făcut de râs. Bucureştenii au strâns nouă victorii în 11 meciuri, iar golaverajul a fost unul excelent, 24-9. În ultimele patru partide a obţinut tot atâtea victorii şi cu trei etape înainte de finalul sezonului au nu mai puţin de 14 puncte în faţa ocupantei locului doi, FC Botoşani. Pe teren propriu Dinamo a disputat cinci partide, dintre care a reuşit să câştige patru şi a fost învinsă o singură dată, de Juventus Bucureşti. 

De partea cealaltă, FC Voluntari trăieşte periculos acest final de sezon, fiind pe locul şase, cel care duce la barajul pentru rămânerea în Liga 1 Betano. Gruparea antrenată de Adi Mutu are 25 de puncte, cu unul mai puţin decât Gaz Metan Mediaş, prima echipă aflată peste linia retrogradării. În ultima partidă FC Voluntari a reuşit să scoată un egal la FC Botoşani, păstrând astfel diferenţa de două puncte în faţa celor de la ACS Poli Timişoara. Meciuri live azi se văd pe betano.com

Pontul Zilei 23.05.2018

Dinamo şi FC Voluntari s-au întâlnit de trei ori în acest sezon şi de fiecare dată s-a impus Dinamo. În sezonul regulat victoriile au fost obţinue cu 3-1, respectiv 2-0, în timp ce în primul duel din play-out Dinamo a câştigat cu 4-2 în deplasarea de la FC Voluntari. Chiar dacă oaspeţii au mai multă nevoie de puncte în aceste momente, ne aşteptăm să vedem un meci în care bucureştenii vor domina, mai ales că este ambiţia dintre Bratu şi Mutu, doi jucători asociaţi cu numele Dinamo.

Pronostic: 1 @ 1.72

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zileidinamofc voluntari 

viewscnt
Articole similare