Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 23.06.2018. Mexic se poate califica în optimile de finală

Pontul Zilei 23.06.2018. Mexic se poate califica în optimile de finală

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 23.06.2018. Grupa F de la Cupa Mondială programează sâmbătă etapa a doua. Coreea de Sud şi Mexic se vor înfrunta la Rostov-pe-Don, cu începere de la ora 18:00.

Pontul Zilei 23.06.2018

Naţionala Mexicului a reuşit cea mai mare surpriză de până acum la Cupa Mondială. A învins campioana mondială Germania cu scorul de 1-0, iar acum se află la o singură victorie depărtare de calificarea în optimile de finală. Lozano a marcat singurul gol al meciului cu Germania, dar scorul putea fi şi mai mare în favoarea elevilor lui Osorio. Succesul cu Germania a făcut uitate evoluţiile ezitante dinaintea Cupei Mondiale. Până la startul turneului final, echipa a avut o serie de cinci meciuri, cu două victorii, două înfrângeri şi o remiză: 3-0 cu Islanda, 0-1 cu Croaţia, 0-0 cu Ţara Galilor, 1-0 cu Scoţia şi 0-2 cu Danemarca. Meciuri live din cele mai tari campionate sunt pe betano.com

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Pontul Zilei 23.06.2018

De cealaltă parte, Coreea de Sud îşi joacă ultima şansă la o calificare în optimi. A fost învinsă de Suedia în prima etapă, scor 0-1, iar visul repetării performanţei din 2002 a devenit mai dregrabă un coşmar. În urmă cu 16 ani, la Mondialul pe care l-a găzduit împreună cu Japonia, Coreea de Sud a terminat pe poziţia a patra. Contra Suediei, selecţionata pregătită de Shin Tae-yong nu a arătat deloc rău. A avut numeroase ocazii de a reveni în meci şi de a obţine cel puţin un punct. Acum se vede însă nevoită să joace totul pe cartea atacului.

Cele două echipe se înfruntă acum pentru a 11-a oară, iar palmaresul este extrem de echilibrat. Mexicanii au cinci victorii, faţă de patru ale sud-coreenilor. La turneul final, cele două reprezentative s-au mai înfruntat o singură dată, în 1998, când Mexic s-a impus cu 3-1. Marea majoritate a duelurilor a fost reprezentată de meciuri amicale. Cel mai recent, din urmă cu patru ani, s-a încheiat tot cu victoria mexicanilor, scor 4-0. Succes venit dupa o serie de trei victorii consecutive ale sud-coreenilor.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.60

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare