Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 24.02.2018. Spectacol pe Camp Nou

Pontul Zilei 24.02.2018. Spectacol pe Camp Nou

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 24.02.2018. FC Barcelona joacă primul meci după egalul cu Chelsea din Liga Campionilor, cu Girona pe teren propriu, o formaţie pe care a bătut-o în tur cu 3-0.

Pontul Zilei 24.02.2018. Barcelona - Girona

Catalanii au fost aproape de victorie în meciul din Liga Campionilor, cu Chelsea, iar acum sunt favoriţi la calificare după 1-1 la Londra.

FC Barcelona este într-o formă excelentă şi are şanse mari să câştige toate competiţiile în care se află. În campionat lucrurile sunt clare, fiind la sapte puncta de Atletico şi 14 de Real Madrid, iar în Liga Campionilor pleacă cu prima şansă cu Chelsea. Acum joacă în La Liga cu Girona, o echipă care se află la jumătatea clasamentului, iar şansele să nu vedem o victorie a gazdelor sunt minime, având în vedere rezultatele de pe teren propriu: nouă victorii şi două egaluri! Ponturi pariuri Andrei Dumitru

Pontul Zilei 24.02.2018. Barcelona - Girona

De partea cealaltă, Girona vine pe Camp Nou după o victorie obţinută runda precedentă, 3-0 cu Leganes pe teren propriu. Cu toate acestea, rezultatele pe care le are în deplasare nu îi dau prea multe speranţe. Doar trei victorii în cele 13 meciuri disputate afară şi cinci meciuri la rând fără niciun success. Având în vedere că acum are parte de cea mai grea deplasare din sezon, speranţele pentru a obţine ceva sunt şi mai mici.

Acesta este al doilea meci oficial dintre cele două echipe, iar primul s-a disputat în turul campionatului. Atunci, FC Barcelona s-a impus fără probleme, scor 3-0, după două autogoluri şi o reuşită a lui Suarez. Acum, ne aşteptăm ca Messi şi coechipierii să preia conducerea repede, aşa că pronosticul nostru pentru acest meci este 1 pauză / 1 final. Partida începe la ora 21:45, ora României. 

Pronostic: 1 pauză / 1 final @ 1.50

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalspaniala ligafc barcelonagirona 

viewscnt
Articole similare