Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 24.05.2018. Lupta pentru salvarea de la retrogradare

Pontul Zilei 24.05.2018. Lupta pentru salvarea de la retrogradare

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 24.05.2018. După de ieri Dinamo a învins FC Voluntari, astăzi echipele care se bat pentru salvarea de la retrogradare au şansa să se distanţeze de echipa lui Adi Mutu.

Pontul Zilei 24.05.2018

Gaz Metan este prima echipă peste linia retrogradării, la un singur punct de FC Voluntari, însă cu un meci mai puţin disputat. Acum joacă pe teren propriu cu Sepsi, aşa că are şansa să mai ia măcar un punct, care o va ajuta să facă un nou pas spre salvarea de la retrogradare. În cazul unei victorii, situaţia va fi şi mai simplă, reuşind să pună nu mai puţin de patru puncte peste Voluntari cu două etape înainte de finalul campionatului. Cele mai tari meciuri live se văd pe betano.com

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont acum!

De partea cealaltă, o dată cu victoria lui Dinamo de ieri, Sepsi Sf. Gheorghe este rămasă matematic în Liga 1 Betano. Sepsi mai are de disputat trei partide în această perioadă, însă diferenţa de puncte este prea mare pentru a putea retrograda. Acum rămâne de văzut dacă jucătorii oaspeţilor se vor relaxa şi nu vor da totul pe teren în acest meci, lucru care i-ar putea ajuta foarte mult pe medieşeni. Adi Mutu însă crede că Sepsi îşi va apăra corect şansele, deoarece este genul de echipă serioasă.

Pontul Zilei 24.05.2018

Gaz Metan şi Sepsi s-au întâlnit în acest sezon de trei ori, iar rezultatele au fost foarte echilibrate. În primul meci direct, la Mediaş, Gaz Metan s-a impus pe teren propriu la limită, scor 2-1. A urmat returul, la Sepsi, unde partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Primul meci din play-out a adus şi prima victorie pentru Sepsi, care a luat toate cele trei puncte, scor 2-1. Acum ne aşteptăm la un meci mult mai echilibrat, aşa că pariem pe maximum două goluri înscrise.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.66

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare