Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 24.06.2018. Dublăm banii la final de săptămână

Pontul Zilei 24.06.2018. Dublăm banii la final de săptămână

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 24.06.2018. Cel mai echilibrat meci al zilei este cel dintre Polonia şi Columbia, în care ambele formaţii trebuie să dea totul pentru a se califica.

Pontul Zilei 24.06.2018

Polonia era considerată favorită la câştigarea grupei, mai ales după ce în preliminarii a impresionat pe toată lumea şi a câştigat o grupă din care au mai făcut parte Danemarca şi România. Cu toate acestea, în primul meci, europenii nu au putut să le facă faţă senegalezilor şi s-au văzut învinşi, scor 1-2. Acum, au cel mai greu meci din grupă, cu naţionala Columbiei, iar o nouă înfrângere este echivalentă cu eliminarea de la această Cupă Mondială încă din grupe. Meciuri live din marile campionate ale Europei sunt disponibile pe betano.com 

Pontul Zilei 24.06.2018

Aceeaşi poveste se potriveşte şi Columbiei, care a fost învinsă în primul meci de Japonia, cu acelaşi scor 1-2. Scuza sud-americanilor este însă că au avut un om în minus încă din minutul patru, aşa că partida nu s-a putut desfăşura după un scenariu normal. Cu toate acestea, asiaticii au arătat foarte bine şi sunt şanse mari să fi câştigat şi dacă jucat în 11 jucători şi adversarii.

Miza partidei este imensă, existenţa unei şanse de a mai prinde optimile de finală, aşa că ne aşteptăm să vedem concentrare maximă din partea ambelor naţionale. Cele două echipe au în atac jucători extraordinari, precum Lewandowski sau Falcao, James şi Bacca. Din acest motiv, suntem de părere că vom avea cel puţin trei reuşite în acest meci.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 2.10

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare