Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 25.02.2018. Luptă pentru primul trofeu

Pontul Zilei 25.02.2018. Luptă pentru primul trofeu

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 25.02.2018. Arsenal şi Manchester City se luptă pentru Carabao Cup, trofeu nu foarte important, dar care poate da încredere înainte de finalul sezonului.

Duminică se joacă primul meci pentru trofeu, în Anglia, unde Manchester City şi Arsenal se luptă în finala Carabao Cup. Cele două sunt în formă bună, reuşind să aibă rezultate bune în cupele europene.

Pontul Zilei 25.02.2018

Manchester City se apropie de un sezon aproape perfect, mergând foarte bine pe toate fronturile. În afară de FA Cup, unde a fost eliminată, are şanse mari peste tot. În Carabao Cup joacă finala, în Liga Campionilor este cu un pas în sferturile de finală, iar în campionat este foarte aproape de a deveni campioana cu cateva bune etape înainte de final. 

De partea cealaltă, Arsenal a fost prinsă în ultimele săptămână cu meciurile din Europa League, de care a trecut până la urmă cu bine. În tur, s-a impus cu 3-0 în deplasare, iar în retur, pe Emirates, a tratat meciul fără prea multă seriozitate şi a fost nevoită să se vadă învinsă de necunoscuţii suedezi, scor 1-2. Cu toate acestea, s-a calificat şi urmează să se bată pentru un loc în sferturile de finală cu AC Milan.

Pontul Zilei 25.02.2018

Manchester City şi Arsenal s-au mai întâlnit până acum o singură dată în acest sezon, când City s-a impus pe teren propriu fără nicio problemă, scor 3-1. Având în vedere diferenţa de formă şi de valoare, şi acum cetăţenii sunt favoriţi, însă este vorba despre un meci cu trofeul pe masă, aşa că este foarte greu de anticipat o câştigătoare. Mai mult, se joacă pe Wembley, unde Arsenal are mai multă experienţă decât rivala din Manchester. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe goluri şi nu pe solişti.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.50

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalarsenalmanchester citycarabao cup 

viewscnt
Articole similare