Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 25.04.2018. Profit fără emoţii din fotbal

Pontul Zilei 25.04.2018. Profit fără emoţii din fotbal

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 25.04.2018. Ziua de azi are un singur meci cu adevărat important, finala dintre Bayern Munchen şi Real Madrid, care probabil va oferi câştigătoarea Ligii Campionilor din acest sezon.

Pontul Zilei 25.04.2018

Bayern Munchen a câştigat deja tittlul în Germania, este foarte aproape să cucerească şi Cupa, iar acum îşi canalizează toată energia pe câştigarea Ligii Campionilor. Nemţii întâlnesc cel mai greu adversar, Real Madrid, care a cucerit Liga de trei ori în ultimii patru ani. Bayern a trecut în faza precedentă de Beşiktaş, nemţii având cel mai uşor traseu dintre formaţiile de top din Ligă. Acum însă, au de jucat împotriva Realului, echipa preferată a celor de la UEFA, care se pare că oferă câte un eliminat în fiecare tur împotriva galacticilor.

De partea cealaltă, Real Madrid se bazează pe Cristiano Ronaldo, care a reuşit să înscrie în fiecare meci de Ligă pentru Real, fiind fără discuţii cel mai important jucător din istoria acestei competiţii. Real a avut un parcurs foarte greu în acest sezon de Ligă, fiind nevoită să treacă de PSG în optimile de finală şi de Juventus în sferturi, însă de fiecare dată după ce a fost ajutată de arbitrii, lucru care acum a făcut ca toată lumea să se aştepte din nou la ajutor pentru galactici.

Pontul Zilei 25.04.2018

Bayern Munchen şi Real Madrid s-au întâlnit în Liga Campionilor şi sezonul trecut, în faza sferturilor de finală. Atunci, Real a câştigat în tur, 2-1 la Munchen, pentru ca în retur să piardă cu acelaşi scor pe teren propriu şi să ajungă în prelungiri. Acolo însă, galacticii au ştiut să gestioneze partida şi au mers mai departe după ce au învins cu 4-2. Acum ne aşteptăm să vedem din nou goluri multe în Ligă, aşa că pariem pe over.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.54

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare