Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 25.05.2018. Buzărnescu trage pentru finală la Strasbourg

Pontul Zilei 25.05.2018. Buzărnescu trage pentru finală la Strasbourg

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 25.05.2018. Înainte de Roland Garros, unde toti ochii vor fi pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu face un nou turneu excelent, la Strasbourg, şi joacă pentru calificarea în ultimul act vineri după-amiază.

Pontul Zilei 25.05.2018

Cu doar câteva zile înainte de Roland Garros, primul Grand Slam unde va fi cap de serie, Mihaela Buzărnescu face spectacol la un alt turneu din Franţa, la Strasbourg. Românca a ajuns în semifinale, după ce a avut un parcurs excelent, în care a pierdut un singur set, în primul tur. A învins-o pe Linette, din Polonia, scor 2-1, apoi au urmat două victorii foarte spectaculoase cu Rybakina din Rusia şi Hsieh, din Taipei. Acum, românca este foarte aproape de o nouă finală, după cea de la Praga din urmă cu puţin timp, unde a fost învinsă de Kvitova.

Cealaltă jucătoare care se va lupta pentru finală este Dominika Cibulkova, din Slovacia. Aceasta a arătat o formă foarte bună la Strasbourg, reuşind să câştige fără mari probleme împotriva adversarelor avute, însă valoarea acestora nu a fost foarte ridicată. În primul tur a trecut de Paquet, apoi a învins-o pe Jani, iar în sferturile de finală a trecut de experimentata Stosur. Cibulkova a jucat foarte bine şi la Roma, unde a fost însă învinsă de Sharapova în trei seturi, după o partidă foarte disputată.

Pontul Zilei 25.05.2018

Mihaela Buzărnescu şi Dominika Cibulkova nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, acesta fiind primul duel direct dintre cele două jucătoare. Bookmakerii văd un meci foarte echilibrat între cele două, oferind cote aproximativ egale. Românca este cotată cu 2.07, în timp ce slovaca are cota 1.81 pentru un succes în acest duel. Având în vedere că Cibulkova este mai experimentată şi într-o formă mai bună, suntem de părere că va câştiga această partidă.

Pronostic: Cibulkova @ 1.81

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuriteniscibulkovabuzărnescu 

viewscnt
Articole similare