Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 25.06.2018. Dublăm banii încă de luni

Pontul Zilei 25.06.2018. Dublăm banii încă de luni

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 25.06.2018. Duelul dintre Rusia şi Uruguay va decide cine câştigă grupa A, iar favorită este formaţia din America de Sud.

Pontul Zilei 25.06.2018

La începutul competiţiei, nimeni nu le dădea nicio şansă ruşilor, în special după ce în amicale arătaseră foarte rău şi nu reuşeau să câştige niciun meci. Cu toate acestea, debutul cu Arabia Saudită a fost unul foarte bun, reuşind să se impună cu 5-0. A urmat duelul cu Egipt, în care lumea îşi punea speranţe că Salah va opri naţionala Rusiei, însă gazdele s-au impus din nou, de data aceasta cu 3-1. Meciul cu Uruguay e acum decisiv, pentru a câştiga grupa.

De partea cealaltă, Uruguay joacă un fotbal foarte eficient, reuşind să obţină şase puncte în două meciuri cu doar două goluri. Faptul că apărarea merge perfect şi în 180 de minute nu a primit gol le dă speranţe sud-americanilor că vor câştiga grupa şi vor juca împotriva locului doi din grupa B. Cu toate acestea, ruşii au în lot jucătorii foarte puternici, care ne aşteptăm să înscrie cel puţin o dată. Meciuri de hochei live sunt disponibile pe betano.com

Pontul Zilei 25.06.2018

Rusia şi Uruguay sunt două formaţii foarte puternice, care au jucatori de top în atac, iar sud-americanii se pot lăuda şi cu o apărare aproape de perfecţiune. Cu toate aceastea, ne aşteptăm la un joc deschis, cu goluri de ambele părţi, aşa că recomandăm cu încredere să pariaţi pe goluri de ambele părţi în acest duel.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zilei 

viewscnt
Articole similare