Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 25.07.2018. Profit din preliminariile Ligii Campionilor

Pontul Zilei 25.07.2018. Profit din preliminariile Ligii Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 25.07.2018. Ajax Amsterdam începe aventura în preliminariile Ligii, iar obiectivul este clar: calificarea în grupe. Primul obstacol este din Austria: Sturm Graz. 

Pontul Zilei 25.07.2018

Ajax nu s-a descurcat prea bine în meciurile de pregătire din această vară, având cinci meciuri fără victorie, dintre care trei înfrângeri şi două egaluri. Unul dintre egaluri a fost obţinut cu FCSB, iar înfrângerile au venit cu echipe slabe precum Nordsjaelland, Anderlecht sau Walsall. Cum să câştigi la pariuri sportive

Mii de transmisiuni live şi cote mari găseşti doar pe betano.com. Intră şi tu în joc!

De partea cealaltă, Sturm Graz a jucat deja un meci oficia, în Cupa Austriei, pe care l-a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la ASV Siegendorf. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci bun făcut de austrieci, care sunt conştienţi că e obligatorie o performanţă bună în Olanda pentru a păstra şanse în retur.

Pontul Zilei 25.07.2018

Ajax şi Sturm Graz nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel interesant. Cel mai probabil olandezii vor domina partida, iar bookmakerii sunt conştienţi de diferenţa mare de valoare şi au oferit o cotă foarte mică pentru gazde. Recomandăm să pariaţi pe victoria olandezilor.

Pronostic: Ajax - Sturm Graz 1 @ 1.34

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotballiga campionilor 

viewscnt
Articole similare