Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 26.03.2018. Amical cu trofeul pe masă

Pontul Zilei 26.03.2018. Amical cu trofeul pe masă

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 26.03.2018. Duelul de la ora 14:35 pune faţă în faţă trei dintre cei mai valoroşi jucători ai momentului, Suarez, Cavani şi Bale, care joacă la FC Barcelona, PSG şi Real Madrid.

Pontul Zilei 26.03.2018

Uruguay vine după un succes fără prea multă luptă împotriva unei naţionale modeste a Cehiei, care nu a reuşit să aibă prea multe ocazii de gol şi a primit două goluri din greselile ei. Primul dintre ele, după o fază în care portarul l-a secerat pe Suarez şi apoi atacantul Barcelonei a înscris, iar al doilea după o greşeală a apărării, unde Cavani a profitat de o ieşire întârziată la ofsaid şi a înscris un gol spectaculos. Acum diferenţa este foarte mare, deoarece Ţara Galilor are un lot mult mai puternic decât Cehia.

De partea cealaltă, galezii se bazează în continuare foarte mult pe Gareth Bale, lucru demonstrat şi de rezultatul din meciul cu China, din semifinale, când starul lui Real Madrid a reuşit să înscrie nu mai puţin de trei goluri şi să ajute decisiv la victoria cu 6-0. Acum, bookmakerii nu le dau prea multe şanse galezilor în meciul cu Uruguay, însă europenii au şansa lor, având în vedere că echipa este foarte în formă şi joacă de mult timp în această formulă.

Pontul Zilei 26.03.2018

Cele două naţionale nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, aşa că ne aşteptăm să vedem un fotbal de calitate, mai ales că este totuşi un meci amical. Are întradevăr un trofeu, dar este un trofeu amical. Bookmakerii văd naţionala din America de Sud favorită, oferind o cotă destul de tentantă pentru victoria acesteia, aşa că recomandăm şi noi să pariaţi pe un succes al echipei în care evoluează Suarez şi Cavani, la cota 1.90.

Pronostic: Ţara Galilor - Uruguay 2 @ 1.90

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare