Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 26.04.2018. Cel mai tare meci al zilei

Pontul Zilei 26.04.2018. Cel mai tare meci al zilei

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 26.04.2018. Arsenal şi Atletico Madrid oferă cel mai interesant duel de joi, iar fanii englezi aşteaptă de la Arsenal o posibilă finală europeană, la care visează de foarte mult timp.

Pontul Zilei 26.04.2018

Arsenal a primit un şoc săptămâna trecută, când Arsene Wenger a anunţat că renunţă la echipă la finalul sezonului. De atunci, Arsenal a jucat o singură partidă, în care a învins-o pe West Ham cu 4-1, însă diferenţa de scor nu arată realitatea din teren, trei goluri marcate de Arsenal venind pe finalul partidei. De partea cealaltă, Atletico are şansa să joace o nouă finală de Europa League, competiţie în care făcea legea în urmă cu ceva timp. Tunarii ştiu cât de important este acest meci, în special pentru că este singura lor şansă să se califice în Liga Campionilor, câştigând acest trofeu.

Cote mari şi mii de transmisiuni live pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, Atletico Madrid se luptă şi La Liga cu Real Madrid şi Valencia pentru locul doi, iar elevii lui Simeone au un avantaj destul de mare în această bătălie, aşa că se pot concentra pe acest duel. Spaniolii au venit în Londra cu un singur scop, să înscrie cel puţin un gol în această partidă, care le va uşura misiunea în retur, având în vedere că Simeone ştie să se apere cum nu o face nimeni. Din acest motiv, suntem de părere că nu vom avea parte de foarte multe goluri.

Pontul Zilei 26.04.2018

Cele două formaţii s-au întâlnit o singură dată, în 2009, în cupa amicală Emirates Cup, organizată de Arsenal, unde tunarii s-au impus în faţa spaniolilor cu 2-1. Acum însă, miza este imensă, un loc în finala Europa League, aşa că ne aşteptăm ca ambele echipe să intre cu frică pe teren. Recomandarea noastră este să jucaţi pe maximum două goluri înscrise în meci.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.72

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zileiarsenalatletico 

viewscnt
Articole similare